foto

Catherine Leterrier

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

2016 Cézanne et moi
Kameny bolesti
2013 Des gens qui s'embrassent
Girl on a Bicycle
2012 Láska
2011 Mon pire cauchemar
2009 Coco Chanel
Společenská pravidla
2008 Mé hvězdy a já
2007 Místo něho
2006 Dobrý ročník
Le héros de la famille
Sedadla v parteru
2005 Jak moc mě miluješ?
Taková normální královská rodinka
Une vie (TV film)
2003 Šťastnou cestu
2002 Pravda o Charliem
2001 Hladová
Un aller simple
2000 Deux femmes à Paris (TV film)
1999 Johanka z Arku (TV film)
1998 Návštěvníci 2: V chodbách času
1997 Les soeurs Soleil
1996 Řidič a fantom
1995 Lístek lásky (TV film)
1994 Pomsta jedné plavovlásky
Pret-A-Porter
1993 Návštěvníci
Touha po zlatě
1992 Max a Jeremie
Salt on Our Skin
1991 Schůzka s Venuší
Stará dáma která se procházela v moři
1990 Milou v máji
1989 Chci domů
Francouzská revoluce (TV film)
1988 Gorily v mlze
Studentka
1986 Mélo
1985 Nečekaná zrada
Tranches de vie
1984 Ať žije život
Dvojče
Láska až za hrob
1983 Dědoušek se dal na odboj
Edith a Marcel
Zločin
Život je román
1982 Hvězda severu
Poutnice ze Sans-Souci
1981 Babas Cool, Les
Jedni a druzí
Psy
Rends-moi la clé!
1980 Je vais craquer!!!
Můj strýček z Ameriky
Ukradli torzo Jupitera
1979 Francouzské pohlednice
Sukničkář
1978 Cukr
Něžné kuře
1977 Goodbye, Emmanuelle
L'imprécateur
Prozřetelnost
Violette & François
1976 Milady (TV film)
1975 Divoch
Důležité je milovat
1973 Projection privée

TV seriály

1980 Fantômas (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace