foto

Javed Akhtar

  • nar. 17.1.1945 (73 let)
    Gwalior, Madhjapradéš, Indie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Herecká filmografie

Filmy

2018 Manto
2017 Bareilly Ki Barfi - vyp.
Hanuman Da' Damdaar
2015 Shamitabh
2009 Mere Khwabon Mein Jo Aaye
Šťastná náhoda
2006 Corporate

Dokumentární

2011 Cinema is Everywhere
Příběh filmu: Odysea (TV seriál)

TV pořady

2004 Indian Idol (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace