foto

Robert Cohen

  • nar. Calgary, Alberta, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 Guru lásky
1999 Austin Powers: Špion, který mě vojel
Dill Scallion
1991 Star Trek VI: Neobjevená země

TV seriály

2008 True Jacksonová (TV seriál)
1997 Třeba mě sežer (TV seriál)
1995 Howie Mandel's Sunny Skies (TV seriál)
The Naked Truth (TV seriál)

Dokumentární

2015 Being Canadian

TV pořady

2011 Katie Chats (TV pořad)
1992 The Ben Stiller Show (TV pořad)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2013 Maron (TV seriál)
2010 Funny or Die uvádí... (TV seriál)
2007 Teorie velkého třesku (TV seriál)
Paradigma Pána prstenů (S01E06)
Hypotéza otrubové vlákniny (S01E02)
2006 Twenty Good Years (TV seriál)
2004 Father of the Pride (TV seriál)
2003 On the Spot (TV seriál)
2001 Svět podle Jima (TV seriál)
2000 Bette (TV seriál)
1997 Třeba mě sežer (TV seriál)
1994 Gargoyles (TV seriál)
Someone Like Me (TV seriál)
1991 Simpsonovi (TV seriál)
U ohnivého Vočka (S03E10)

Dokumentární

2015 Being Canadian

TV pořady

2002 Jamie Kennedy Experiment, The (TV pořad)
1996 Saturday Night Special (TV pořad)
1995 MADtv (TV pořad)
1992 The Ben Stiller Show (TV pořad)

Režijní filmografie

TV seriály

2017 Mystery Science Theater 3000: The Return (TV seriál)
2016 Lady Dynamite (TV seriál)
2015 Huangovi v Americe (TV seriál)
Other Space (TV seriál)
Weird Loners (TV seriál)
2013 Maron (TV seriál)
2010 Funny or Die uvádí... (TV seriál)

Dokumentární

2015 Being Canadian

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace