foto

Robert Cohen

  • nar. Calgary, Alberta, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 Guru lásky
1999 Austin Powers: Špion, který mě vojel
Dill Scallion
1991 Star Trek VI: Neobjevená země

TV seriály

2008 True Jacksonová (TV seriál)
1997 Třeba mě sežer (TV seriál)
1995 Howie Mandel's Sunny Skies (TV seriál)
The Naked Truth (TV seriál)

Dokumentární

2016 Everybody Has an Andy Dick Story (TV film)
2015 Being Canadian

Scenáristická filmografie

TV seriály

2013 Maron (TV seriál)
2010 Funny or Die uvádí... (TV seriál)
2007 Teorie velkého třesku (TV seriál)
Paradigma Pána prstenů (S01E06)
Hypotéza otrubové vlákniny (S01E02)
2006 Twenty Good Years (TV seriál)
2004 Father of the Pride (TV seriál)
2003 On the Spot (TV seriál)
2001 Svět podle Jima (TV seriál)
2000 Bette (TV seriál)
1997 Třeba mě sežer (TV seriál)
1994 Gargoyles (TV seriál)
Someone Like Me (TV seriál)
1991 Simpsonovi (TV seriál)
U ohnivého Vočka (S03E10)

Dokumentární

2015 Being Canadian

TV pořady

2002 The Jamie Kennedy Experiment (TV pořad)
1996 Saturday Night Special (TV pořad)
1995 MADtv (TV pořad)
1992 The Ben Stiller Show (TV pořad)

Režijní filmografie

TV seriály

2020 Sládci v přízni (TV seriál)
Superstore (TV seriál)
Favoritism (S05E13)
Goldbergovi (TV seriál)
Island Time (S07E19)
2018 Život beze slov (TV seriál)
S-P-- SPECIAL B-- BOY T-I-- TIME (S03E17)
J-I-- JINGLE T-H-- THON (S03E08)
A-C-- ACTION! (S02E16)
další epizody (4)
2017 Mystery Science Theater 3000 (TV seriál)
Lady Dynamite (TV seriál)
Fridge Over Troubled Daughter (S02E04)
Život beze slov (TV seriál)
F-I-- FIRST S-E-- SECOND F-- FIRST DAY (S02E02)
2016 Lady Dynamite (TV seriál)
A Vaginismus Miracle (S01E08)
I Love You (S01E05)
Život beze slov (TV seriál)
H-A-L--HALLOWEEN (S01E05)
2015 Huangovi v Americe (TV seriál)
Dribbling Tiger, Bounce Pass Dragon (S01E12)
Other Space (TV seriál)
Weird Loners (TV seriál)
2013 Maron (TV seriál)
2010 Funny or Die uvádí... (TV seriál)

Dokumentární

2015 Being Canadian

Host

TV pořady

2020 Maria Bamford: Weakness is the Brand (TV pořad)
2011 Katie Chats (TV pořad)
1992 The Ben Stiller Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky