foto

Simon Roberts

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Léto v Oxfordu (TV film)
2017 Susu
2011 Hollow
2008 Dustbin Baby (TV film)
2004 Fat Slags
1998 Ted & Ralph (TV film)

TV seriály

2015 Pan Selfridge (TV seriál)
Epizoda 1 (S03E01)
2013 Breathless (TV seriál)
Episode 4 (E04)
2003 Absolute Power (TV seriál)
Swiss Toni (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
1998 Comedy Lab (TV seriál)
1997 Jonathan Creek (TV seriál)
1995 Královnin nos (TV seriál)
Správná pětka (TV seriál)
1994 Hercule Poirot (TV seriál)
Vánoce Hercula Poirota (S06E01)
1985 Mapp & Lucia (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1983 By the Sword Divided (TV seriál)
1960 Coronation Street (TV seriál)

Dokumentární

1997 Love in the Ancient World (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky