foto

Elith Nulle Nykjær

  • nar. 8.2.1937 (83 let)
    Gentofte, Dánsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Scenáristická filmografie

Filmy

2004 Tid til forandring
1999 Bornholms stemme
1997 Royal Blues

TV seriály

2002 Livshunger (TV seriál)
1983 Bamses billedbog (TV seriál)
1981 Flid, fedt og snyd (TV seriál)

Režijní filmografie

TV seriály

1984 I sandhedens tjeneste (TV seriál)

Skladatelská filmografie

TV seriály

1984 I sandhedens tjeneste (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky