foto

Jiří Lenoch

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Zvukařská filmografie

Filmy

1991 Panenka s porcelánovou hlavičkou (TV film)
1990 Ta naše písnička česká II
1989 Člověk proti zkáze
1988 Piloti
1986 Jonáš a Melicharová
1985 Já nejsem já
1984 Všichni musí být v pyžamu
1983 Modré z nebe
Tři veteráni
1982 Od vraždy jenom krok ke lži
Srdečný pozdrav ze zeměkoule
1981 Neříkej mi majore!
Poslední leč
Tajemství hradu v Karpatech
Víkend bez rodičů
1980 Blázni, vodníci a podvodníci
Jak napálit advokáta
V hlavní roli Oldřich Nový
1979 Hodinářova svatební cesta korálovým mořem
1978 Hrozba
Kulový blesk
Píseň o stromu a růži
1977 Adéla ještě nevečeřela
Ať žijí duchové!
1976 Malá mořská víla
„Marečku, podejte mi pero!“
1975 Škaredá dědina
1974 Pavlínka
Robinsonka
1973 Družina černého pera
Horká zima
Láska
1972 Vlak do stanice Nebe
1970 Lucie a zázraky
Ucho
Už zase skáču přes kaluže
1969 Směšný pán
1968 Vánoce s Alžbětou
1967 Když má svátek Dominika
Noc nevěsty
1966 Kočár do Vídně
Revue v mlze (TV film)
1965 Ať žije republika
1964 Povídky o dětech
Vysoká zeď
1963 Naděje
1962 Oranžový měsíc
Závrať
1961 Zbabělec
1960 Kouzelný den
Práče
1958 Kasaři
Tenkrát o Vánocích
Zatoulané dělo
1957 Malí medvědáři
V pátek ráno
1956 Honzíkova cesta

TV seriály

1987 Křeček v noční košili (TV seriál)
Vlaštovko, leť! (E06)
Zloděj v noční košili (E05)
V pasti (E04)
další epizody (6)
1986 Gottwald (TV seriál)

Dokumentární

1980 Jak se dělá smích
1959 Národní umělec Ladislav Pešek

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace