foto

Kirsti Eline Torhaug

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Papapa
2015 Maria Wern - De döda tiger (TV film)
2006 En liten tiger
Kurz negativního myšlení
První láska mé ženy
1999 Besat
1997 Kärlek och hela alltihopa
1995 Kristina Vavřincova

TV seriály

2019 Besatt (TV seriál)
Wisting (TV seriál)
Episode 10 (E10)
Episode 9 (E09)
2018 Mladé a nadějné (TV seriál)
Epizoda 5 (S04E05)
Epizoda 2 (S04E02)
Epizoda 5 (S03E05)
další epizody (4)
2017 Mladé a nadějné (TV seriál)
Epizoda 5 (S02E05)
Epizoda 3 (S02E03)
2015 Mladé a nadějné (TV seriál)
Epizoda 6 (S01E06)
Epizoda 2 (S01E02)
Epizoda 1 (S01E01)
2011 Anno 1790 (TV seriál)
2010 Dag (TV seriál)
Våra vänners liv (TV seriál)
Episode 10 (E10)
Episode 9 (E09)
Episode 8 (E08)
další epizody (10)
2009 Stíny nad Stockholmem (TV seriál)
V oku bouře (S04E01)
2008 Maria Wern (TV seriál)
Oskyldigt dömd (TV seriál)
2004 Seks som oss (TV seriál)
2002 Skeppsholmen (TV seriál)
2001 Pusselbitar (TV seriál)
2000 Labyrinten (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky