foto

Fil Eisler

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2018 The Titan
2017 CHiPs
To the Bone
2016 Jak přežít single
2015 Hříčky přírody
Kingmakers (TV film)
2014 Anthony
Growing Up and Other Lies
Red Zone (TV film)
2013 Boomerang (TV film)
2012 Americana (TV film)
2011 On the Ice
Přirozený výběr
2010 Kladivo
2009 Off Season
2008 Humboldt County

TV seriály

2016 Notorious (TV seriál)
Taken (E10)
Choice (E09)
The Burn Book (E08)
další epizody (10)
2015 Empire (TV seriál)
UnREAL (TV seriál)
Shameless (TV seriál)
A Night to Remem – Wait, What? (S05E04)
2014 Bezohlední (TV seriál)
2013 Shameless (TV seriál)
A Long Way from Home (S03E07)
2012 Shameless (TV seriál)
Fiona Interrupted (S02E12)
Just Like the Pilgrims Intended (S02E11)
A Bottle of Jean Nate (S02E07)
další epizody (4)
2011 Pomsta (TV seriál)
Shameless (TV seriál)
Nana Gallagher Had an Affair (S01E10)
Frank Gallagher: Loving Husband, Devoted Father (S01E07)
Three Boys (S01E05)

Dokumentární

2016 Newtown

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace