foto

Hans Teuscher

  • nar. 10.4.1937
    Drážďany, Sachsen, Německá říše
  • zem. 31.10.2015 (78 let)
    Berlín, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Dinosaurier
Myšák a přátelé
2007 Král Matěj
2005 Vera - Sicilská láska (TV film)
2004 Finančák se nelíbá (TV film)
2003 Kámoši, holky a prachy (TV film)
2002 Die Fabelhaften Schwestern (TV film)
Mutter auf der Palme (TV film)
2001 Rodinné sídlo (TV film)
2000 Pfundskerl - In bester Gesellschaft, Der (TV film)
Vom Küssen und vom Fliegen (TV film)
1997 Rosamunde Pilcher: Zbloudilá srdce (TV film)
Tatort - Undercover-Camping (TV film)
1996 Heimatgeschichten (TV film)
Lautlose Schritte (TV film)
Tatort - Wer nicht schweigt, muß sterben (TV film)
1995 Frauenmörder Arved Imiela (TV film)
1994 Männer vom K3 - Ein friedliches Dorf, Die (TV film)
1993 Liebe am Abgrund (TV film)
1991 Ende der Unschuld (TV film)
Tatort - Tödliche Vergangenheit (TV film)
1989 Letzten Sommer in Kreuzberg (TV film)
Schluck und Jau (TV film)
Unheimliche Karriere, Eine (TV film)
1987 Der eingebildet Kranke (TV film)
Einzug ins Paradies (TV film)
Künstler, König und Modell (TV film)
Sidonies Bilder (TV film)
V kruhu (TV film)
1986 Kalter Engel (TV film)
1985 Pohádka o muži s medvědí kůží
1984 Die schöne Kurtisane (TV film)
1983 Chef der Gelehrsamkeit - Wilhelm von Humboldt (TV film)
Der Biberpelz (TV film)
Pianke (TV film)
Puppenheim in Pinnow, Das (TV film)
1981 Berühmte Ärzte der Charité: Der Mann aus Jena (TV film)
Kippenberg (TV film)
1980 Anzeige in der Zeitung, Eine (TV film)
Clausewitz - Lebensbild eines preußischen Generals (TV film)
Levins Mühle
Polizeiruf 110 - Der Einzelgänger (TV film)
1979 Alles im Garten (TV film)
Die letzten Stunden von Radio Magellanes (TV film)
Ende vom Lied (TV film)
Pinselheinrich (TV film)
1978 Fernsehpitaval - Mordsache Dora Lemke (TV film)
Fleur Lafontaine
1977 Auftrag für M & S (TV film)
Das unsichtbare Visier - Der Afrikaanse Broederbond 1 (TV film)
Das unsichtbare Visier - Der Afrikaanse Broederbond 2 (TV film)
Das unsichtbare Visier - Der Afrikaanse Broederbond 3 (TV film)
Die Leuchtturminsel
Ein Trompeter kommt (TV film)
Ernst Schneller (TV film)
Fernsehpitaval - Der Ring (TV film)
Smrt a zmrtvýchvstání W. Hausmanna (TV film)
1976 Beethoven - všední dny jednoho života
Der Staatsanwalt hat das Wort - Wenn die Karre nicht läuft (TV film)
Die Forelle (TV film)
Divoká kachna
Ein Wigwam für die Störche (TV film)
I ve smrti sami
Polizeiruf 110 - Vorurteil? (TV film)
1975 Die Wildente (TV film)
Mit dem Feuer spielen (TV film)
Steckbrief eines Unerwünschten (TV film)
Till Enšpígl
1974 Der Untergang der Emma
Egmont (TV film)
Nachtasyl (TV film)
1973 Attentäter (TV film)
Scheidungsprozeß (TV film)
Wenn die Tauben steigen (TV film)
1972 Adjutant, Der (TV film)
Der Regimentskommandeur (TV film)
Kriminalfälle ohne Beispie - Der Fall Brühne-Fehrbach (TV film)
Lützower
1971 Die Unbequemen (TV film)
Karriere
Liebeszauber (TV film)
Verspielte Heimat (TV film)
Verwandte und Bekannte (TV film)
Čas čápů
1970 Tscheljuskin (TV film)
1969 Fritz Schmenkel (TV film)
1966 Zeugen (divadelní záznam)
1964 Alaskafüchse
1961 Professor Mamlock
1959 Zmatky lásky

TV seriály

2008 In aller Freundschaft (TV seriál)
Langsam, aber sicher (S11E19)
2005 Fünf Sterne (TV seriál)
2004 Bibi a Tina (TV seriál)
SOKO Wismar (TV seriál)
2003 Nicht ohne meinen Anwalt (TV seriál)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Starke Männer, starke Frauen (S06E24)
2002 Edel a Starcková (TV seriál)
Král Matěj (TV seriál)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Der Hellseher (S03E05)
2000 Jim Knopf (TV seriál)
Pašák (TV seriál)
Victor - Der Schutzengel (TV seriál)
1999 Kriminálka Kolín (TV seriál)
1997 Die Kids von Berlin (TV seriál)
Kids von Berlin (TV seriál)
Pobřežní stráž (TV seriál)
1996 Feuerbach (TV seriál)
Klinika pod palmami (TV seriál)
Mona M. - Mit den Waffen einer Frau (TV seriál)
1995 Šimpanz Charly (TV seriál)
1994 Der Nelkenkönig (TV seriál)
Dvojí nasazení (TV seriál)
Elbflorenz (TV seriál)
Heimatgeschichten (TV seriál)
Ve jménu zákona (TV seriál)
1993 Rosamunde Pilcher (TV seriál)
Sylter Geschichten (TV seriál)
1991 Der Hausgeist (TV seriál)
Hecht & Haie (TV seriál)
1990 Oh-Mathilde (TV seriál)
1988 Die Männer vom K3 (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
Praxis Bülowbogen (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1984 Berliner Weiße mit Schuß (TV seriál)
Nemilosrdná fronta (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1979 Die Lange Straße (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
Scharnhorst (TV seriál)
Schauspielereien (TV seriál)
1977 Starej (TV seriál)
1973 Neviditelné hledí (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)
1969 Aufregende Jahre (TV seriál)
1967 Harras, der Polizeihund (TV seriál)
Kriminalfälle ohne Beispiel (TV seriál)
1966 Der Mensch neben dir (TV seriál)
1965 Der Staatsanwalt hat das Wort (TV seriál)
1957 Fernsehpitaval (TV seriál)

Dokumentární

1997 Nach Saison
1995 Verbrechen, die Geschichte machten

Host

TV pořady

2000 Abschied ist ein leises Wort (TV pořad) - mod.
1992 Riverboat (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky