foto

Doris Gallart

  • nar. 1936
    Německá říše

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Hubert a Staller: Čichat zespodu k fialkám (TV film)
2011 Holger sacht nix (TV film)
2005 Pettson a Fiškus - Pettsonův slib
2004 Derrick - Die Pflicht ruft!
1996 Pepolino und der Schatz der Meerjungfrau
1983 Mensch, Teufel noch mal (TV film)
1981 Kameraden (TV film)
1979 Zwei Mann um einen Herd (TV film)
1977 Schwindelig vor Geld und Liebe (TV film)
1976 Der Mann, der sich nicht traut (TV film)
1974 Nebel (TV film)
1973 Der Zweck heiligt die Mittel (TV film)
Nicht einmal das halbe Leben (TV film)
Smog hrozí (TV film)
1972 Amouren (TV film)
Verrat ist kein Gesellschaftsspiel (TV film)
1965 Die Zwillinge aus Venedig (TV film)
Nur einer wird leben (TV film)

TV seriály

2017 WaPo Bodensee (TV seriál)
Der Fremde (S01E04)
2011 Hubert a Staller (TV seriál)
1990 Pension Corona (TV seriál)
1982 Ein Abend mit Georg Thomalla (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1977 Es muß nicht immer Kaviar sein (TV seriál)
1974 Der kleine Doktor (TV seriál)
1973 Joseph Balsamo (TV seriál)
Polizeistation (TV seriál)
1972 Im Auftrag von Madame (TV seriál)
Motiv Liebe (TV seriál)
1971 Fünf Tage hat die Woche (TV seriál)
Tingeltangel (TV seriál)

Dokumentární

2017 Mata Hari - Tanz mit dem Tod (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace