foto

Alice Franz

  • nar. 19.5.1922
    Krefeld, Německá říše
  • zem. 23.9.2011 (89 let)
    Mnichov, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2002 Wen küsst die Braut? (TV film)
2001 Am Anfang war die Eifersucht (TV film)
2000 Altweibersommer (TV film)
Eine Hand schmiert die andere (TV film)
Kalhoty v pozoru
1999 Menschenjagd (TV film)
1997 Muttertag (TV film)
1996 Pepolino und der Schatz der Meerjungfrau
Und keiner weint mir nach
1991 Der Gute Kurt
1986 Valhalla
1985 Zapomeňte na Mozarta
1984 Ein irres Feeling
1983 Thérèse Humbert (TV film)
1968 Schichtwechsel (TV film)
1967 Lichtschacht (TV film)
1963 Maskenball bei Scotland Yard - Die Geschichte einer unglaublichen Erfindung
1949 Das Gesetz der Liebe
1941 Komedianti
1937 Když ženy mlčí
Starke Herzen

TV seriály

1996 Zámecký hotel Orth (TV seriál)
1994 Lutz & Hardy (TV seriál)
1989 Hájovna Falkenau (TV seriál)
1985 Lindenstraße (TV seriál)
1979 Doktor Puclík (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)
1965 Don Quijote von der Mancha (TV seriál)

Dokumentární

1983 Verkehrsgericht (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky