foto

Andreas Köss

  • nar. 5.11.1961 (58 let)
    Brémy, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 Stairway to Nowhere
2007 After Effect
2005 Tsunami (TV film)
2002 Die Männer vom K3 - Freier Fall (TV film)

TV seriály

2006 Specialisti: Kriminální policie Rýn - Mohan (TV seriál)
2004 In aller Freundschaft (TV seriál)
Masken (S07E13)
2001 40. okrsek (TV seriál)
Die Anstalt - Zurück ins Leben (TV seriál)
1998 Poslední svědek (TV seriál)
Schloss Einstein (TV seriál)
1997 Pobřežní stráž (TV seriál)
1994 Unter uns (TV seriál)
1993 Nicht von schlechten Eltern (TV seriál)
1992 Gute Zeiten, schlechte Zeiten (TV seriál)
1988 Die Männer vom K3 (TV seriál)

Dokumentární

1999 Unter uns: Die Highlights - a.z.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky