foto

Johnny Jewel

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2018 Frankenstein's Creature
2017 Don't Come Back from the Moon
2016 Domov
2015 Beautiful Now
2014 Lost River
2008 Bronson

TV seriály

2014 Those Who Kill (TV seriál)
Surrender (E10)
Untethered (E09)
Insomnia (E08)
další epizody (10)

Herecká filmografie

TV seriály

2017 Městečko Twin Peaks (TV seriál)
Epizoda 12 (S03E12)
Epizoda 2 (S03E02)

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace