foto

Klaus Nierhoff

  • nar. 5.12.1958 (59 let)
    Werl, Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Rhein-Lahn Krimi: Bauernopfer
2014 Šťastný konec?!
2013 Herbstflattern
Černá díra (TV film)
2012 Abseitsfalle
2010 Imaginární lásky
Saša
2008 Nepatrné lži (TV film)
2007 Meine böse Freundin (TV film)
2006 6 Tage - 6 Genres
2005 Unter freiem Himmel
2003 Básník
Gott ist tot
2002 Edgar (studentský film)
Zwischen den Sternen
2001 Späte Rache (TV film)
Wie buchstabiert man Liebe? (TV film)
2000 Anna H. - Geliebte, Ehefrau und Hure (TV film)
Der Schnapper: Ein Toter kehrt zurück (TV film)
1999 Fussball ist unser Leben
1997 Comedian Harmonists
Gestohlenes Mutterglück (TV film)
1996 Männer sind was Wunderbares (TV film)
1994 Oben - Unten
1991 One Against the Wind (TV film)

TV seriály

2014 Koslowski & Haferkamp (TV seriál)
Poslední polda (TV seriál)
Co jsem dělal? (S05E05)
Sedm písmen (S05E04)
Případ století (S05E03)
2013 Heldt (TV seriál)
2012 Hotel 13 (TV seriál)
2011 Ein Fall für die Anrheiner (TV seriál)
2009 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Krupp - Eine deutsche Familie (TV seriál)
2008 Závodní Prasátko Rudy (TV seriál)
2006 Hrdinové (TV seriál)
2004 Unter Brüdern (TV seriál)
2003 Speciální tým Kolín (TV seriál)
2002 Bernds Hexe (TV seriál)
Mravnostní oddělení (TV seriál)
2001 Drehkreuz Airport (TV seriál)
2000 Doc - Schönheit ist machbar, Der (TV seriál)
Geisterjäger John Sinclair (TV seriál)
1999 CityExpress (TV seriál)
Klinikum Berlin Mitte - Leben in Bereitschaft (TV seriál)
Kriminálka Kolín (TV seriál)
1998 In aller Freundschaft (TV seriál)
1997 Is' was Trainer? (TV seriál)
Park Hotel Stern (TV seriál)
Pobřežní stráž (TV seriál)
1996 Kobra 11 (TV seriál)
OP ruft Dr. Bruckner - Die besten Ärzte Deutschlands (TV seriál)
1995 Verbotene Liebe (TV seriál)
1994 Die Kommissarin (TV seriál)
Die Wache (TV seriál)
Unter uns (TV seriál)
1992 Marienhof (TV seriál)
Stadtklinik (TV seriál)
1988 Ignaz, der Gerechte (TV seriál)
1987 Duett in Bonn (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1985 Lindenstraße (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1977 Starej (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace