foto

Rolf Illig

  • nar. 30.5.1925
    Berlín, Německá říše
  • zem. 24.2.2005 (79 let)
    Issing, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2002 Germanija
2001 Rodinné sídlo (TV film)
2000 Das gestohlene Leben (TV film)
1999 Lautlose Schreie - Eine Frau in Gefahr (TV film)
Rosamunde Pilcherová: Kouzlo lásky (TV film)
Údolí stínů
1997 14 Tage lebenslänglich
Anwalt Abel - Das schmutzige Dutzend (TV film)
Muttertag (TV film)
1995 Die Spiele zu zweit
Habt euch bitte wieder lieb! (TV film)
Konec jednoho léta (TV film)
Mobbing: Die lieben Kollegen (TV film)
Polizeiruf 110 - 1A Landeier (TV film)
Transatlantis
1994 In dieser Stadt daheim (TV film)
1992 Salt on Our Skin
Schwarze Sonne, Die
1991 Ende der Unschuld (TV film)
1990 Ariadna
Der kleine Prinz (TV film)
Wer zu spät kommt - Das Politbüro erlebt die deutsche Revolution (TV film)
1989 Muž v soli (TV film)
Wallers letzter Gang
1986 Herschel und die Musik der Sterne (TV film)
X-Bericht - Die geheime Mission des 'Ochsensepp', Der (TV film)
1985 Oheň v horách
1983 Die Schaukel
Martin Luther (TV film)
1982 Euch darf ich's wohl gestehen (TV film)
1980 Céleste
Herr Kischott (TV film)
1974 Ameisen kommen, Die
1967 Protizákonné provozování astronomie
1964 Der Chef wünscht keine Zeugen
1960 Blaue Stunde mit Ursula Herking (TV film)

TV seriály

1999 Sturmzeit (TV seriál)
1996 Zámecký hotel Orth (TV seriál)
1995 Vater wider Willen (TV seriál)
1994 Faust (TV seriál)
Ve jménu zákona (TV seriál)
1993 Rosamunde Pilcher (TV seriál)
1992 Marienhof (TV seriál)
Stadtklinik (TV seriál)
1991 Hütte am See, Die (TV seriál)
1990 Regina auf den Stufen (TV seriál)
1989 Löwengrube (TV seriál)
1988 Anwalt Abel (TV seriál)
1987 Die glückliche Familie (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1984 Der Fahnder (TV seriál)
1982 Meister Eder und sein Pumuckl (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky