foto

Rainer Basedow

  • nar. 20.5.1938 (81 let)
    Mühlhausen, Německá říše

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Hubert a Staller: Čichat zespodu k fialkám (TV film)
2010 Náhodný rukojmí
2009 Champions
Oben ohne - Du heilige Nacht (TV film)
2008 Ossi's Eleven
2007 Die ProSieben Märchenstunde: Dornröschen - Ab durch die Hecke! (TV film)
No Bikini
2006 Schwere Jungs
2005 Mein Vater und ich (TV film)
2001 Eine Insel zum Träumen - Koh Samui (TV film)
Es muss Liebe sein (TV film)
1998 Bubi Scholz Story, Die (TV film)
Caipiranha - Vorsicht, bissiger Nachbar!
1997 Muttertag (TV film)
1992 Der Unschuldsengel (TV film)
Wir Enkelkinder
1988 Mit Leib und Seele
Starke Zeiten
1986 Bitte laßt die Blumen leben
1984 Die andere Seite des Mondes (TV film)
Is' was, Kanzler
Tapetenwechsel
1983 Láska v Německu
1982 Dicker Hund, Ein
Dva nosáči a rádio
1979 Cola, láska, čokoláda
Das tausendunderste Jahr (TV film)
Tatort - Maria im Elend (TV film)
1977 Sanfter Schrecken (TV film)
1976 Klaunovy názory
Potato Fritz
1975 Lina Braake
1974 Bettelprinzess, Die (TV film)
Drei Männer im Schnee
Räuber Hotzenplotz, Der
Zwei im siebenten Himmel
1973 Die Gräfin von Rathenow (TV film)
Sieger von Tambo, Der (TV film)
Tatort - Ein ganz gewöhnlicher Mord (TV film)
1972 Der Stoff, aus dem die Träume sind
Der Todesrächer von Soho
Finito l'amor (TV film)
Heiß und kalt
Kinderarzt Dr. Fröhlich
Quante volte... quella notte
1971 Hurra, bei uns geht's rund
Kein Geldschrank geht von selber auf - Die Eddie-Chapman-Story (TV film)
Kommissar X jagt die roten Tiger
Ore di terrore
Tante Trude aus Buxtehude
1970 Beiß mich, Liebling
Die Person (TV film)
Hänsel und Gretel verliefen sich im Wald
Lied der Balalaika, Das
Unsere Pauker gehen in die Luft
Wenn die tollen Tanten kommen
Wenn du bei mir bist
Übergang über den Ebro, Der (TV film)
1969 April - April
Engel von St. Pauli, Die
Femmine insaziabili
Kuckucksei im Gangsternest, Das
Mann mit dem goldenen Pinsel, Der
Warum hab ich bloß 2 x ja gesagt?
Willst du ewig Jungfrau bleiben?
1968 Dynamit v zeleném
Engel der Sünde
Jet Generation - Wie Mädchen heute Männer lieben
K věci, miláčku
Mit Eichenlaub und Feigenblatt
Quartett im Bett
1967 Der Schpunz (TV film)
Der Trinker (TV film)
Heißes Pflaster Köln
Spur eines Mädchens
Wilder Reiter GmbH
1965 Christinas Heimreise (TV film)
1963 Der Sog (TV film)
Die Abrechnung (TV film)

TV seriály

2011 Hubert a Staller (TV seriál)
2007 Oben ohne (TV seriál)
2006 Alles über Anna (TV seriál)
Die ProSieben Märchenstunde (TV seriál)
2004 Der Heiland auf dem Eiland (TV seriál)
2003 Bewegte Männer (TV seriál)
2001 Boegers, Die (TV seriál)
1999 Benzin im Blut (TV seriál)
Wir vom Revier (TV seriál)
1997 Alphateam - Die Lebensretter im OP (TV seriál)
Pobřežní stráž (TV seriál)
Big Ben (TV seriál)
Selská svatba (S02E04)
1996 Mona M. - Mit den Waffen einer Frau (TV seriál)
1995 Aus heiterem Himmel (TV seriál)
Stefanie (TV seriál)
Šimpanz Charly (TV seriál)
1994 Herbert und Schnipsi (TV seriál)
1990 Ein Schloß am Wörthersee (TV seriál)
1989 Die schnelle Gerdi (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1985 Ein Heim für Tiere (TV seriál)
1984 Der Fahnder (TV seriál)
1983 Engel auf Rädern (TV seriál)
1982 Meister Eder und sein Pumuckl (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
Wer den Schaden hat... (TV seriál)
1980 I.O.B. Spezialauftrag (TV seriál)
1979 Die Protokolle des Herrn M (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1977 Es muß nicht immer Kaviar sein (TV seriál)
Polizeiinspektion 1 (TV seriál)
Starej (TV seriál)
1976 Notarztwagen 7 (TV seriál)
1974 Aus Liebe zum Sport (TV seriál)
Derrick (TV seriál)
Die schöne Marianne (TV seriál)
1973 Zwischen den Flügen (TV seriál)
1972 Butler Parker (TV seriál)
Motiv Liebe (TV seriál)
Rabe, Pilz & dreizehn Stühle (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)
Recht oder Unrecht (TV seriál)
1969 Der Kommissar (TV seriál)
Gestern gelesen (TV seriál)
Percy Stuart (TV seriál)
1967 Le comte Yoster a bien l'honneur (TV seriál)
Liebesgeschichten (TV seriál)
1965 Die seltsamen Methoden des Franz Josef Wanninger (TV seriál)
1963 Das Kriminalmuseum (TV seriál)
Kommissar Freytag (TV seriál)

Dokumentární

2012 Vom Reich zur Republik - Die Machtergreifung (TV film)
2010 Vom Reich zur Republik - Der Gewaltfrieden (TV film)
1972 Olympia - Olympia
1963 Der Sport-Spiegel (TV seriál)

Host

TV pořady

1979 NDR Talk Show (TV pořad)
1976 Plattenküche (TV pořad)
1968 Express (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace