foto

Mikael Džanibekjan

  • nar. 12.9.1973 (45 let)
    Jerevan, Arménie, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Sjem par něčistych
T 34
2017 Kupi meňa
2016 Zemletrjasenije
2015 Jedinička
Pobeg iz Moskvabada
2013 Ťomnyj mir: Ravnověsije
2010 Mamočki (TV film)
2005 Sobaka Pavlova
1990 Déjà vu
1987 Poddannyje revoljucii

TV seriály

2019 SSSR (TV seriál)
2018 Kreposť Badaber (TV seriál)
2017 Častica vselennoj (TV seriál)
2016 Vtoroje zrenije (TV seriál)
Čelnočnicy (TV seriál)
2014 Inkvizitor (TV seriál)
Tichaja ochota (TV seriál)
2013 Byvšaja žena (TV seriál)
Torgovyj centr (TV seriál)
2012 Legendy o Kruge (TV seriál)
ČS (Črezvyčajnaja situacija) (TV seriál)
2011 Mamočki (TV seriál)
2008 Univer (TV seriál)
2006 Stalin.Live (TV seriál)
2005 Rubljovka Live (TV seriál)
2004 Moja bolšaja armjanskaja svadba (TV seriál)
2001 Dalnobojščiki (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace