foto

Michail Jevlanov

  • nar. 26.3.1976 (44 let)
    Krasnogorsk, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Serdce Parmy
2019 Kaviár
Port
Žít krásně
2018 Posledněje ispytanije
Sem par něčistych
2017 Purga (TV film)
2016 Nočnyje straži
2015 Jedinička
2014 Zimy ně budět
2012 Isključenije iz pravil (TV film)
V mlze
2011 Beduín
Bez mužčin
Pečorin
Poceluj skvoz stěnu
2010 América
Brestská pevnost
Podsadnoj
2009 Krasnyj ljod. Saga o chantach Jugry
Obitajemyj ostrov. Schvatka
Polzjot zmeja
2008 Nirvana
Tajemný ostrov
Volšebnik
Žij a nezapomínej
2007 Děň vyborov
Nejlepší roční období
Prosté věci
Rokle
Sjem kabinok
2005 9. rota
2004 Svoji

TV seriály

2020 Kaťa i Blek (TV seriál)
2019 Geroj po vyzovu (TV seriál)
2018 Dinozavr (TV seriál)
Doktor Preobraženskij (TV seriál)
Šifr (TV seriál)
2017 A.L.Ž.I.R. (TV seriál)
Doktor Richter (TV seriál)
2015 Kvest (TV seriál)
Čelovek bez prošlogo (TV seriál)
2014 Nasledije (TV seriál)
2013 Bez prava na vybor (TV seriál)
Dolgij puť domoj (TV seriál)
Šerlok Cholms (TV seriál)
Kameň, nožnicy, bumaga (E02)
2012 Nočnyje lastočki (TV seriál)
Odnaždy v Rostove (TV seriál)
Odnoljuby (TV seriál)
Sindrom drakona (TV seriál)
Stěpnyje děti (TV seriál)
2011 Jalta-45 (TV seriál)
Dikij (TV seriál)
Čužoj sredi čužich 2 (S02E02)
Čužoj sredi čužich 1 (S02E01)
2010 Klassnyje mužiki (TV seriál)
Něbo v ogně (TV seriál)
Vychožu těbja iskat (TV seriál)
2009 Gruppa "Zeta" 2 (TV seriál)
2006 Molodoj volkodav (TV seriál)
2005 Princessa i niščij (TV seriál)
Ubojnaja sila (TV seriál)
Kazačij razjezd (S06E08)
2003 Ženskij roman (TV seriál)
2002 Ubojnaja sila (TV seriál)
Podzemka (S04E07)
2001 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Babočka. Časť 2 (S04E22)
Babočka. Časť 1 (S04E21)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky