foto

Marcin Stec

  • nar. 1980
    Zdzieszowice, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Kobiety mafii 2
2017 Maksymilian Gierymski: Patrol powstańczy
2016 Dark Crimes
2015 Jedinička
Noc plná zázraků 2
2012 Supermarket
2011 Noc plná zázraků
2005 Karol (TV film)

TV seriály

2018 Kreposť Badaber (TV seriál)
Za marzenia (TV seriál)
Episode 5 (S01E05)
O mnie się nie martw (TV seriál)
Episode 5 (S08E05)
2017 Vraždy na přelomu století (TV seriál)
Sebevrazi (E09)
Zlaté jablko (E08)
2016 Bodo (TV seriál)
Episode 8 (E08)
Jekatěrina. Vzljot (TV seriál)
2013 Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 1 (S04E01)
2012 Czas honoru (TV seriál)
To ja cię znalazłem (S05E11)
Wróg czy sojusznik (S05E10)
Major Zwonariew (S05E09)
2007 Tajemství šifrovací věže (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace