foto

Marcin Stec

  • nar. 1980
    Zdzieszowice, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Kobiety mafii 2
Skrytá hra
2018 Kobiety mafii
2017 Maksymilian Gierymski: Patrol powstańczy
2016 Temné zločiny
2015 Jedinička
Noc plná zázraků 2
2012 Supermarket
2011 Noc plná zázraků
2007 Lódka
2005 Karol (TV film)

TV seriály

2019 Zmijovisko (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 1 (E01)
Ślad (TV seriál)
Episode 48 (S02E48)
2018 Kreposť Badaber (TV seriál)
Za marzenia (TV seriál)
Episode 5 (S01E05)
O mnie się nie martw (TV seriál)
Episode 5 (S08E05)
2017 Leśniczówka (TV seriál)
Miasto skarbów (TV seriál)
Planty o świcie (E11)
Zielony diament (E09)
Pejzaż Turnera (E08)
další epizody (4)
Vraždy na přelomu století (TV seriál)
Sebevrazi (E09)
Zlaté jablko (E08)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
15:10 do Skarżyska (S18E07)
2016 Bodo (TV seriál)
Episode 8 (E08)
Jekatěrina. Vzljot (TV seriál)
2015 Mąż czy nie mąż (TV seriál)
Burzliwy powrót (E13)
2014 Komisarz Alex (TV seriál)
Zabójczy sekret (S05E12)
2013 Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 1 (S04E01)
2012 Przyjaciółki (TV seriál)
Episode 11 (S01E11)
Episode 10 (S01E10)
Episode 9 (S01E09)
další epizody (4)
Hotel 52 (TV seriál)
Episode 7 (S06E07)
Czas honoru (TV seriál)
To ja cię znalazłem (S05E11)
Wróg czy sojusznik (S05E10)
Major Zwonariew (S05E09)
2011 Julia (TV seriál)
Przepis na życie (TV seriál)
Episode 9 (S01E09)
Szpilki na Giewoncie (TV seriál)
Episode 5 (S03E05)
2010 Sprawiedliwi (TV seriál)
Żegota (E04)
Grzech (E03)
2009 Londyńczycy (TV seriál)
Episode 14 (S02E14)
2007 Mamuśki (TV seriál)
Próba generalna (S01E06)
Tajemství šifrovací věže (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky