foto

Alexandr Veršinin

  • nar. 29.11.1965 (53 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Sjem par něčistych
2016 Maskarad (divadelní záznam)
2015 Jedinička
2014 Pikovaja dama (divadelní záznam)
2008 Vremja sčasťa (TV film)
2000 Kapitánská dcerka

TV seriály

2016 Vtoroje zrenije (TV seriál)
2014 I šarik verňotsja (TV seriál)
Karpov 3 (TV seriál)
Majja (TV seriál)
Čudotvorec (TV seriál)
2013 Balabol (TV seriál)
2012 Grač (TV seriál)
Novaja igra (E12)
Sklifosovskij (TV seriál)
Sklifosovskij 1 (TV seriál)
ČS (Črezvyčajnaja situacija) (TV seriál)
2009 Margoša (TV seriál)
2008 Isajev (TV seriál)
Žarkij ljod (TV seriál)
2007 Zakon i porjadok: Otděl operativnych rassledovanij (TV seriál)
2004 Jevlampija Romanova. Sledstvije veďot diletant (TV seriál)
Obed u ljudojeda (S02E02)
2003 Vozvraščenije Muchtara (TV seriál)
Vozvraščenije Muchtara 1 (TV seriál)
Syščiki (TV seriál)
Dětěktor lži (S02E01)
2002 Svobodnaja ženščina (TV seriál)
Vorovka 2. Sčastě naprokat (TV seriál)
2001 FM i rebjata (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace