foto

Sergej Peregudov

  • nar. 6.10.1981 (38 let)
    Nadym, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Sojuz spasenija
2018 Belyje noči
2017 Bljuz dlja senťabrja (TV film)
Chrabryje žjony (TV film)
2015 Kontribucija
2014 Běglecy
Gena Beton
2012 Novogodňaja žena (TV film)
Služu Sovětskomu Sojuzu (TV film)
2010 Podsadnoj
2008 Běs (TV film)
2007 Sjem kabinok
2002 Ruská archa
Vovočka

TV seriály

2019 Igra s ogňom (TV seriál)
2018 Avarija (TV seriál)
Petěrburg. Ljubov. Do vostrebovanija (TV seriál)
2017 Millioněrša (TV seriál)
Otčij bereg (TV seriál)
Žditě něožidannogo (TV seriál)
2016 Ot pervogo do posledněgo slova (TV seriál)
Prizrak ujezdnogo těatra (TV seriál)
Sledovatel Tichonov (TV seriál)
Valkiny něsčasťja (TV seriál)
Čelnočnicy (TV seriál)
2015 Babje leto (TV seriál)
Prošloje umejet ždať (TV seriál)
2014 Dom spjaščich krasavic (TV seriál)
Gastroljory (TV seriál)
Ljubiť nělzja něnaviděť (TV seriál)
Čužoje (TV seriál)
2013 Chutorjanin (TV seriál)
Agent osobogo naznačenija (TV seriál)
Zaščita "Krasina" (S04E08)
Datskaja něožidannost' (S04E07)
Jesť tolko "Mi" (S04E06)
další epizody (8)
2012 Iděalnyj brak (TV seriál)
Ja otmeňaju smerť (TV seriál)
Viktorija (TV seriál)
Agent osobogo naznačenija (TV seriál)
Ljubov i baraban (S03E08)
Slučaj na ochotě (S03E07)
Starik i merija (S03E06)
další epizody (8)
2011 Robinzon (TV seriál)
Agent osobogo naznačenija (TV seriál)
Krovavyj sport (S02E06)
Běregis avtomobilja (S02E05)
Krestnyj otěc (S02E04)
další epizody (6)
2010 Agent osobogo naznačenija (TV seriál)
Svidětěl (S01E06)
Propala sobaka (S01E05)
Nazad v buduščeje (S01E04)
další epizody (6)
2009 Kamenskaja (TV seriál)
Rekviem (S05E01)
2008 Načať snačala. Marta (TV seriál)
2007 Katěrina (TV seriál)
Prestuplenije i nakazanije (TV seriál)
2005 Princessa i niščij (TV seriál)
Mentovskije vojny (TV seriál)
V uslovijach něočevidnosti (S02E03)
Zakon džunglej (S02E02)
2004 Mentovskije vojny (TV seriál)
Staršij oborotěň po osobo važnym dělam (S01E01)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Gadalka (S06E15)
2000 Ubojnaja sila (TV seriál)
Vovočka (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky