foto

Michail Trjasorukov

  • nar. 9.8.1962 (58 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Chrabryje žjony (TV film)
2014 Ja vitaju v oblakach
Jolki lochmatyje
Razrešitě těbja pocelovať... otěc něvěsty
2013 Razrešitě těbja pocelovať... na svadbě (TV film)
Sněguročka
Žízeň
2010 Demon i Ada
2009 Bagrovyj cvet sněgopada
Bankrot
2008 Krasota trebujet... (TV film)
2007 Osoběnnosti nacionalnoj podljodnoj lovli, ili Otryv po polnoj
2005 1-j Skoryj (TV film)
2004 Pád Třetí říše
2003 Svéráz národní politiky
2001 Sjostry
2000 Staryje pěsni o glavnom. Postskriptum (TV film)
1998 O zrůdách a lidech
1993 Nasťa
1914 Sněguročka

TV seriály

2019 Cvet lipy (TV seriál)
2017 Melnik (TV seriál)
2016 Begi! (TV seriál)
Pjať minut tišiny (TV seriál)
2015 Kak ja stal russkim (TV seriál)
Něslučajnaja vstreča (TV seriál)
Sněg i pepel (TV seriál)
2014 Svoja čužaja (TV seriál)
Ljubov zla (E05)
Pravo na ošibku (E04)
Opasnaja rabota (E01)
Komanda (TV seriál)
24 časa (E06)
Bez sroka davnosti (E05)
Těň babočki (E04)
2013 Komanda (TV seriál)
Krovavoje nasledstvo (E03)
Něželatělnyj svidětěl (E02)
Znakomstvo (E01)
Šef (TV seriál)
Schvatka (S02E15)
UDO (S02E01)
Šaman (TV seriál)
Vypusknicy (S02E07)
Agent osobogo naznačenija (TV seriál)
Zaščita "Krasina" (S04E08)
Datskaja něožidannost' (S04E07)
Jesť tolko "Mi" (S04E06)
další epizody (8)
2012 Chvost (TV seriál)
Otěl "Dve zvezdy" (E26)
Agent osobogo naznačenija (TV seriál)
Ljubov i baraban (S03E08)
Slučaj na ochotě (S03E07)
Starik i merija (S03E06)
další epizody (8)
Tajny sledstvija (TV seriál)
Perechoďaščeje pivo (S11E01)
2011 Beglec (TV seriál)
PPS (TV seriál)
Prostyje parni (S01E13)
Agent osobogo naznačenija (TV seriál)
Krovavyj sport (S02E06)
Běregis avtomobilja (S02E05)
Krestnyj otěc (S02E04)
další epizody (6)
Mentovskije vojny (TV seriál)
Russkaja ruletka (S06E04)
2010 Agent osobogo naznačenija (TV seriál)
Svidětěl (S01E06)
Propala sobaka (S01E05)
Nazad v buduščeje (S01E04)
další epizody (6)
Ženskije mečty o dalnich stranach (TV seriál)
2009 Morskije ďjavoly (TV seriál)
Ispytanije na pročnosť (S03E03)
2008 Gaišniki (TV seriál)
2007 Era Strelca (TV seriál)
Gruppa "Zeta" (TV seriál)
2005 Bratva (TV seriál)
Episode 12 (E12)
Episode 11 (E11)
Episode 10 (E10)
další epizody (12)
Brežněv (TV seriál)
Banditskij Pětěrburg (TV seriál)
Episode 7 (S07E07)
2004 Opera: Chroniki ubojnogo otděla (TV seriál)
Chalturka (S01E08)
Mangust (TV seriál)
Dorogoj gosť (S02E07)
2003 Specnaz 2 (TV seriál)
2002 Specnaz (TV seriál)
2001 Krot (TV seriál)
Agent nacionalnoj bezopasnosti (TV seriál)
Reklamnaja pauza. Časť 2 (S03E04)
Reklamnaja pauza. Časť 1 (S03E03)
2000 Imperija pod udarom (TV seriál)
Ubojnaja sila (TV seriál)
Taktika bližněgo boja (S01E05)
Sled Glucharja (S01E04)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Zvezdnaja bolezň (S03E21)
1996 Stranicy teatralnoj parodii (TV seriál)

Dokumentární

2005 Sjostry

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky