foto

Axel Scholtz

  • nar. 1.3.1935 (84 let)
    Svídnice, Dolní Slezsko, Německá říše

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Láska z Fjordu: Letní bouře (TV film)
2011 Srdce mužů... a jedna opravdová láska
2007 Das Leuchten der Sterne (TV film)
2005 Místo činu - Jenom hra (TV film)
Tatort - Die Spieler (TV film)
2004 Munich Mambo
1999 Boulevard Berlin (TV film)
1995 Der schwarze Fluch - Tödliche Leidenschaften (TV film)
Mutters Courage
1992 Männer vom K3 - Halali für einen Jagdfreund, Die (TV film)
1990 Hrozná holka
1986 Blitz
Didi na plný plyn
Gegen die Regel (TV film)
Stinkwut (TV film)
1984 Ende vom Anfang, Das (TV film)
1982 Bílá růže
1981 Po půlnoci
1978 1982: Gutenbach (TV film)
1977 Wer sah ihn sterben? (TV film)
1976 Sternsteinhof
Taxi 4012
1975 Champagner aus dem Knobelbecher
1973 Blitzlicht (TV film)
Sonja schafft die Wirklichkeit ab oder... ein unheimlich starker Abgang
Tod auf der Themse (TV film)
1972 Agent aus der Retorte (TV film)
Tatort - Kressin und der Mann mit dem gelben Koffer (TV film)
Verdacht gegen Barry Croft (TV film)
1970 Faust auf eigene Faust (TV film)
1969 Engelchen macht weiter - Hoppe, hoppe Reiter
Troilus und Cressida (TV film)
1968 Knüpfe das Netz nach dem Fisch (TV film)
Risiko für Weihnachtsmänner (TV film)
Wo man sich trifft (TV film)
1966 Chladnokrevně předložený účet
1965 Der Spielverderber - Das kurze, verstörte Leben des Kaspar Hauser (TV film)
Michael Kramer (TV film)
Schloßpension Fürstenhorst (TV film)
1964 Georges Dandin (TV film)
Kriminalmuseum - Akte Dr. W. (TV film)
Zweierlei Maß (TV film)
1962 Ihr schönster Tag
1961 Toller Hecht auf krummer Tour
1960 Brücke des Schicksals, Die
Fabrik der Offiziere
1958 Der Pauker
1955 Marianne de ma jeunesse
1952 Ein ganz großes Kind
1951 Fanfaren der Liebe
Hanna Amon
Herzen im Sturm
1950 Alles für die Firma
Die Sterne lügen nicht
Küssen ist keine Sünd
Na shledanou, pane Grocku
Sensation im Savoy
Theodor im Fußballtor, Der
1948 Wege im Zwielicht
1947 Zwischen gestern und morgen

TV seriály

2011 Hubert a Staller (TV seriál)
2010 Láska u fjordu (TV seriál)
2008 Doktor z hor: Nové příběhy (TV seriál)
2007 Policie Hamburk (TV seriál)
2006 Beste aus meinem Leben, Das (TV seriál)
2005 Beutolomäus sucht den Weihnachtsmann (TV seriál)
2004 München 7 (TV seriál)
2002 Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
Unter Verdacht (TV seriál)
1998 Poslední svědek (TV seriál)
Specialisté na vraždy (TV seriál)
1995 Inspektor Balko (TV seriál)
Verbotene Liebe (TV seriál)
1994 Die Wache (TV seriál)
Elbflorenz (TV seriál)
Ve jménu zákona (TV seriál)
1993 Immer wieder Sonntag (TV seriál)
1992 Lilli Lottofee (TV seriál)
Wolffův revír (TV seriál)
1990 Café Meineid (TV seriál)
1989 Die schnelle Gerdi (TV seriál)
Peter Steiners Theaterstadl (TV seriál)
1988 Die Männer vom K3 (TV seriál)
Zur Freiheit (TV seriál)
1987 Die Hausmeisterin (TV seriál)
1986 Ein heikler Fall (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
Zeit zum Aufstehn (TV seriál)
1976 Der Anwalt (TV seriál)
Lobster (TV seriál)
Notsignale (TV seriál)
1975 Krempoli - Ein Platz für wilde Kinder (TV seriál)
1974 Derrick (TV seriál)
Kommissariat IX (TV seriál)
1970 Die Reiter von Padola (TV seriál)
Místo činu (TV seriál)
1969 Die Hupe - Eine Schülerzeitung (TV seriál)
Gestern gelesen (TV seriál)
1966 Das Millionending (TV seriál)
1963 Das Kriminalmuseum (TV seriál)
Die Karte mit dem Luchskopf (TV seriál)
Die fünfte Kolonne (TV seriál)
Hafenpolizei (TV seriál)

Dokumentární

1983 Verkehrsgericht (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace