foto

Valerij Mjulgaut

  • nar. 25.5.1961 (58 let)
    Orjol, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2016 Iskušenije
2014 Razrešitě těbja pocelovať... otěc něvěsty
2011 Poslednij geroj (TV film)
2007 Artistka
2006 Travesti
2004 Imeniny
1996 Žjostokoje vremja
1994 Francuzskij vals (TV film)
1993 Akt
Angely v raju
Žizň s idiotom
1992 Čekist
Čiča
1991 Dějstvuj, Maňa!
1988 Prodlenije roda
1987 Džek Vosmjorkin, amerikaněc
Peremena učasti
1984 Prochindiada, ili běg na městě

TV seriály

2018 Realizacija (TV seriál)
Čjornaja polosa (E04)
Vyžžennaja zemlja (E03)
Prochodnaja peška (E02)
2017 Kazniť nělzja pomilovať (TV seriál)
2016 Ličnoje prostranstvo (TV seriál)
2015 Šef (TV seriál)
Zaděržanije (S03E09)
Cena svobody (S03E08)
Blagije namerenija (S03E07)
další epizody (9)
2013 PPS (TV seriál)
Otcy i děti (S02E10)
Šanson (S02E09)
Etot gorod budět naš (S02E08)
další epizody (10)
2012 Šef (TV seriál)
Bojňa (S01E08)
Kraža (S01E07)
Mesť (S01E06)
další epizody (8)
2011 Beglec (TV seriál)
Litějnyj (TV seriál)
Cepnaja reakcija (S05E05)
Rodnaja krov (S05E02)
2010 Ženskije mečty o dalnich stranach (TV seriál)
Litějnyj (TV seriál)
Sovesť (S04E15)
2005 Mistr a Markétka (TV seriál)
2003 Banditskij Pětěrburg (TV seriál)
Episode 7 (S06E07)
Episode 6 (S06E06)
Episode 5 (S06E05)
další epizody (19)
2000 Banditskij Pětěrburg (TV seriál)
Episode 10 (S02E10)
Episode 9 (S02E09)
Episode 8 (S02E08)
další epizody (15)
1994 Ruský tranzit (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky