foto

Karl Glusman

  • nar. 3.1.1988 (32 let)
    The Bronx, New York City, New York, USA

Zajímavosti o tvůrci (2)

Herecká filmografie

Filmy

2020 Greyhound
2019 Above Suspicion
Lux Æterna
Rány
2016 Neon Demon
Noční zvířata
2015 Embers
Love
Ratter
Stonewall
2012 Hvězdná pěchota: Invaze
2008 The Iconographer

TV seriály

2020 Devs (TV seriál)
Epizoda 8 (E08)
Epizoda 7 (E07)
Epizoda 6 (E06)
další epizody (8)
2017 Terapeutka (TV seriál)
Black Barn (E10)
Neverland (E09)
Marfa (E08)
další epizody (10)
2014 One Bad Choice (TV seriál)