foto

Damon Runyan

  • nar. 1.1.1976 (42 let)
    Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Anon
Very, Very Valentine (TV film)
2017 Christmas Festival of Ice (TV film)
2016 Amber Alert (TV film)
Prisoner X
Sound of Christmas (TV film)
Valentine Ever After (TV film)
2014 Dead of Winter
One Starry Christmas (TV film)
Popelka naruby (TV film)
2013 The Husband She Met Online (TV film)
2011 Jmelí nad Manhattanem (TV film)
Žena jiného muže (TV film)
2010 Webdultery
2008 Jinak jen smrt
Whispers and Lies (TV film)
2005 Code Breakers (TV film)
Dvanáct do tuctu 2

TV seriály

2018 Star Trek: Discovery (TV seriál)
Will You Take My Hand? (S01E15)
2017 Star Trek: Discovery (TV seriál)
Battle at the Binary Stars (S01E02)
2015 Gangland Undercover (TV seriál)
2011 Against the Wall (TV seriál)
2010 Call Me Fitz (TV seriál)
Dívka odjinud (TV seriál)
Městečko Haven (TV seriál)
Nikita (TV seriál)
The Bridge (TV seriál)
V utajení (TV seriál)
2009 Cra$h & Burn (TV seriál)
The Listener (TV seriál)
2008 Lovci duchů (TV seriál)
Dream a Little Dream of Me (S03E10)
2007 Smallville (TV seriál)
Potomci (S06E18)
2006 Lovci duchů (TV seriál)
Dead Man's Blood (S01E20)
2005 Bod G (TV seriál)
2004 Kevin Hill (TV seriál)
The Newsroom (TV seriál)
2001 Střední škola Degrassi (TV seriál)
2000 Queer as Folk (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace