foto

Lev Jelisejev

  • nar. 17.8.1934
    Sinyavino, Leningradská oblast, Rusko, Sovětský svaz
  • zem. 26.6.2015 (80 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Je těžké být bohem
Rol
Sněguročka
2009 Priděl angela
2008 Alexandr: Něvská bitva
2007 Lilacs
2006 Chas pik
2002 Pisma k Elze
Ruská archa
2001 Býk
1999 Barák
Duch
Moloch
1914 Sněguročka

TV seriály

2015 Družina (TV seriál)
Suďba prestola. Časť 1 (E07)
Granica vremeni (TV seriál)
Něvskij (TV seriál)
Najti i uničtožiť (S01E29)
Rožďonnaja zvezdoj (TV seriál)
Vlasik. Těn Stalina (TV seriál)
Tajny sledstvija (TV seriál)
Malčik so skripkoj (S15E02)
2014 Chronika gnusnych vremen (TV seriál)
Gastroljory (TV seriál)
Kuprin. Jama (TV seriál)
Ochotniki za golovami (TV seriál)
Staroje ružjo (TV seriál)
2013 Dvoje s pistoletami (TV seriál)
Lekarstvo protiv stracha (TV seriál)
Šaman (TV seriál)
Kortik kapitana Něčajeva (S02E03)
Agent osobogo naznačenija (TV seriál)
Jesť tolko "Mi" (S04E06)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Už zamuž něvtěrpež (S13E29)
2012 Chvost (TV seriál)
Otryv (TV seriál)
Agent osobogo naznačenija (TV seriál)
Starik i merija (S03E06)
Bolšoj kuš (S03E03)
2011 Format A4 (TV seriál)
Agent osobogo naznačenija (TV seriál)
Krestnyj otěc (S02E04)
Litějnyj (TV seriál)
Kompromat (S06E10)
Mentovskije vojny (TV seriál)
Russkaja ruletka (S06E04)
2010 Agent osobogo naznačenija (TV seriál)
Svidětěl (S01E06)
Děsant jesť děsant (TV seriál)
Vozmezdije (TV seriál)
Morskije ďjavoly (TV seriál)
Dostaviť ljuboj cenoj (S04E14)
2009 Katěrina 2. Vozvraščenije ljubvi (TV seriál)
Silnější než válka (TV seriál)
Litějnyj (TV seriál)
Bezumnyj uik-end (S03E07)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Angel smerti (S10E10)
2008 Litějnyj (TV seriál)
Bez jedinoj ostanovki (S01E21)
2007 Katěrina (TV seriál)
Perom i špagoj (TV seriál)
Banditskij Pětěrburg (TV seriál)
Episode 12 (S10E12)
Episode 3 (S10E03)
2006 Vyzov (TV seriál)
Inkubacionnyj period (S02E02)
2005 Mistr a Markétka (TV seriál)
2004 Opera: Chroniki ubojnogo otděla (TV seriál)
Prostoj motiv (S01E16)
Išči děňgi (S01E02)
Potěrjavšije solnce (TV seriál)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Černyj korol (S06E21)
2003 Idiot (TV seriál)
Mangust (TV seriál)
Kameň Rjurika (S01E07)
2002 Tajny sledstvija (TV seriál)
Paděnije (S02E03)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky