foto

Håkan Nesser

  • nar. 21.2.1950 (68 let)
    Kumla, Örebro län, Švédsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Spisovatelská filmografie

Filmy

2018 Intrigo: Dear Agnes - kniha
Intrigo: Samaria - kniha
Intrigo: Tod eines Autors - kniha
2014 Erledigung Einer Sache (studentský film) - kniha
Och Piccadilly Circus ligger inte i Kumla - kniha
2011 Inspektor Barbarotti - Verachtung (TV film) - kniha
2010 Inspektor Barbarotti - Mensch ohne Hund (TV film) - kniha
2006 Fallet G - kniha
Moreno och tystnaden - kniha
Svalan, katten, rosen, döden - kniha
2005 Borkmanns punkt - kniha
Carambole - kniha
Kim Novaková se v Genezaretském jezeře nikdy nekoupala - kniha
Münsters fall - kniha
2001 Kvinna med födelsemärke (TV film) - kniha
Återkomsten (TV film) - kniha

TV seriály

2000 Det grovmaskiga nätet (TV seriál) - kniha

Herecká filmografie

Filmy

2001 Kvinna med födelsemärke (TV film)

Dokumentární

2010 Nordic Noir: The Story of Scandinavian Crime Fiction (TV film)
2003 High Chaparall (TV seriál)

TV pořady

2002 Bettina S. (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace