foto

Håkan Nesser

  • nar. 21.2.1950 (71 let)
    Kumla, Örebro län, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Spisovatelská filmografie

Filmy

2019 Intrigo - In Liebe Agnes - kniha
Intrigo: Samaria - kniha
2018 Intrigo: Tod eines Autors - kniha
2014 Erledigung einer Sache (studentský film) - kniha
Och Piccadilly Circus ligger inte i Kumla - kniha
2011 Inspektor Barbarotti - Verachtung (TV film) - kniha
2010 Inspektor Barbarotti - Mensch ohne Hund (TV film) - kniha
2006 Fallet G - kniha
Moreno & tystnaden - kniha
Svalan, katten, rosen, döden - kniha
2005 Borkmanns punkt - kniha
Carambole - kniha
Kim Novaková se v Genezaretském jezeře nikdy nekoupala - kniha
Münsters fall - kniha
2001 Kvinna med födelsemärke (TV film) - kniha
Återkomsten (TV film) - kniha

TV seriály

2000 Det grovmaskiga nätet (TV seriál) - kniha

Scenáristická filmografie

Herecká filmografie

Filmy

2005 Carambole
2001 Kvinna med födelsemärke (TV film)

Dokumentární

2010 Nordic Noir: The Story of Scandinavian Crime Fiction (TV film)
2003 High Chaparall (TV seriál)

Host

TV pořady

2010 Erlesen (TV pořad)
2002 Bettina S. (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky