foto

Monika Manz

  • nar. 18.12.1947 (72 let)
    Birnbach, Rheinland-Pfalz, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Toni, männlich, Hebamme - Sündenbock (TV film)
2018 Matula - Der Schatten des Berges (TV film)
Wackersdorf
2016 Kommissar Pascha (TV film)
2014 Let's go! (TV film)
2013 Dampfnudelblues
Wer hat Angst vorm weißen Mann? (TV film)
2012 Ein gewisses Zimmer (studentský film)
Hanni & Nanni 2
Polizeiruf 110 - Fieber (TV film)
Tom Sawyer a jeho kamarádi
2010 Hanni a Nanni
Letzte Ausfahrt Weiden-Ost
2008 Beste Gegend
Mein Gott, Anna! (TV film)
2007 Beste Zeit
Das Große Hobeditzn (TV film)
Das Letzte Stück Himmel (TV film)
Das zweite Leben (TV film)
Polizeiruf 110 - Jenseits (TV film)
2006 Kdo dřív umře, je déle mrtvý
Ludenmann macht fertig (studentský film)
2005 Der Tod kommt krass
2002 Der Freund meiner Mutter (TV film)
Der Tod ist kein Beweis (TV film)
Die Novizin (TV film)
Erkan & Stefan gegen die Mächte der Finsternis
Kluci to taky chtěj... a pořád!
Wie die Karnickel
2001 Romeo (TV film)
2000 Erkan & Stefan
1997 Muttertag (TV film)
1996 Und keiner weint mir nach
1994 Ärzte: Dr. Schwarz und Dr. Martin - Neuland (TV film)
1993 Dogs on Wheels (studentský film)
1992 Babylon - Im Bett mit dem Teufel
Der Papagei
1991 Unter Kollegen (TV film)
Zartbitter (studentský film)
1990 Absturz (TV film)
1988 Fluch, Der

TV seriály

2019 Racko - Ein Hund für alle Fälle (TV seriál)
2014 Add a Friend (TV seriál)
Artenzählung (S03E03)
2013 Hubert a Staller (TV seriál)
Wer A sagt ... (S02E13)
2011 Rozmarné jaro (TV seriál)
2009 Franzi (TV seriál)
2008 Der Kaiser von Schexing (TV seriál)
V podezření (TV seriál)
Die falsche Frau (E12)
2005 Big Ben (TV seriál)
Vražda v klášteře (S12E04)
2004 München 7 (TV seriál)
Big Ben (TV seriál)
Válka hvězd (S11E01)
2002 Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
Um Himmels willen (TV seriál)
1994 Herbert und Schnipsi (TV seriál)
Ärzte (TV seriál)
1990 Café Meineid (TV seriál)
1989 Hájovna Falkenau (TV seriál)
1985 Lindenstraße (TV seriál)
1977 Polizeiinspektion 1 (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Dokumentární

2016 Aus dem Nichts
1967 Aktenzeichen XY …ungelöst (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky