foto

Bettina Redlich

  • nar. 19.12.1963 (55 let)
    Innsbruck, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Der Komödienstadel - Odel verpflichtet (divadelní záznam)
2017 Ein Dorf rockt ab (TV film)
2016 Almuth und Rita - Zwei wie Pech und Schwefel (TV film)
2015 Der Komödienstadel - Agent Alois (divadelní záznam)
2013 Bad Fucking
2012 Místo činu: Mnichov - Hluboký spánek (TV film)
2011 Kdo, když ne my
2010 Bavorské pralinky (TV film)
Die Posthalter-Christl (TV film)
Eine Sennerin zum Verlieben (TV film)
Teď nebo nikdy (TV film)
2009 Am Seil (TV film)
Die Rebellin (TV film)
Tatort - Baum der Erlösung (TV film)
2008 Beste Gegend
Der Komödienstadel - Foulspui (divadelní záznam)
Liesl Karlstadt und Karl Valentin (TV film)
2007 Alma ermittelt - Tango und Tod (TV film)
Beste Zeit
Der Komödienstadel - Der magische Anton (divadelní záznam)
Místo činu - Vražda na Oktoberfestu (TV film)
2006 Řeka pravdy (TV film)
2005 Grenzverkehr
2004 Pád Třetí říše
2002 Der Tod ist kein Beweis (TV film)
Případy profesora Capellariho: Ostnem do živého (TV film)
2001 Geschichten aus dem Nachbarhaus - Hoffest
Nikde v Africe
Wambo (TV film)
2000 Fast ein Gentleman (TV film)
1999 Případy profesora Capellariho: Ve vlastní věci (TV film)
1998 Ehrabschneider, Die (TV film)
1997 Die kleine Zauberflöte
Unvergeßliches Wochenende... am Tegernsee, Ein (TV film)
Zrádná blízkost (TV film)
1996 Der Komödienstadel - Zur Ehe haben sich versprochen (divadelní záznam)
Drei in fremden Betten (TV film)
1991 Sehnsüchte oder Es ist alles unheimlich leicht (TV film)
1988 Starke Zeiten
1984 Rambo Zambo (TV film)
1983 Einmal die Woche (TV film)
1981 Zuhaus in fremden Betten (TV film)

TV seriály

2012 Die Garmisch-Cops (TV seriál)
Kommissarin Lucas (TV seriál)
Die sieben Gesichter der Furcht (E16)
2011 Herzflimmern (TV seriál)
2009 Schnell ermittelt (TV seriál)
2005 11er Haus (TV seriál)
4 ženy a pohřeb (TV seriál)
Soko Vídeň (TV seriál)
2004 Královna višní (TV seriál)
München 7 (TV seriál)
2002 Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
Um Himmels willen (TV seriál)
2001 Jenny & Co. (TV seriál)
Powder Park (TV seriál)
Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
Wahnsinnsweiber (TV seriál)
2000 Fast ein Gentleman (TV seriál)
1998 Die Verbrechen des Professor Capellari (TV seriál)
Big Ben (TV seriál)
Smrt v krajkách (S03E02)
1997 Pobřežní stráž (TV seriál)
Sophie - Schlauer als die Polizei erlaubt (TV seriál)
1996 Zámecký hotel Orth (TV seriál)
1994 Frauenarzt Dr. Markus Merthin (TV seriál)
Komisař Rex (TV seriál)
Peter und Paul (TV seriál)
1993 Ein unvergeßliches Wochenende (TV seriál)
Russige Zeiten (TV seriál)
1990 Café Meineid (TV seriál)
Hotel Paradies (TV seriál)
1989 Hájovna Falkenau (TV seriál)
1987 Die Hausmeisterin (TV seriál)
1985 Die Schwarzwaldklinik (TV seriál)
Die Mutprobe (S01E11)
1984 Mensch Bachmann (TV seriál)
1979 Der Millionenbauer (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1977 Polizeiinspektion 1 (TV seriál)
Starej (TV seriál)
1974 Derrick (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

2001 Mannovi - román století (TV film)

Host

TV pořady

1982 Auf dem Nockherberg (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky