foto

Gerd Fitz

  • nar. 23.3.1930
    Pähl, Bayern, Německá říše
  • zem. 24.3.2015 (85 let)
    Heigenkam, Bayern, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 Místo činu: Mnichov - Starý mrzout (TV film)
Zwei Zivis zum Knutschen (TV film)
2003 Liebe zartbitter (TV film)
2002 Der Tod ist kein Beweis (TV film)
2001 Geschichten aus dem Nachbarhaus - Hoffest
2000 Polizeiruf 110 - Verzeih mir (TV film)
1997 Chiemgauer Volkstheater - Die Keuschheitskonkurrenz (divadelní záznam)
1996 Der Komödienstadel - Minister gesucht (divadelní záznam)
Der Komödienstadel - Zur Ehe haben sich versprochen (divadelní záznam)
1995 Über Kreuz (TV film)
1993 Chiemgauer Volkstheater - Zwei Tage Hochsaison (divadelní záznam)
1992 Grüß Gott, Frau Doktor (TV film)
Tod der Engel (TV film)
1990 Der Komödienstadel - Die hölzerne Jungfrau (divadelní záznam)
1987 Der Pfandlbräu (TV film)
1986 Der Komödienstadel - Das Prämienkind (divadelní záznam)
Der Unfried (TV film)
1985 Der Komödienstadel - Onkel Pepi (divadelní záznam)
1974 Aus der guten alten Zeit – Goldfüchse
1973 Sonja schafft die Wirklichkeit ab oder... ein unheimlich starker Abgang
1972 8051 Grinning (TV film)
Die Lokalbahn (TV film)
Im bayerischen Stil (TV film)
1970 Der Komödienstadel - Der Ehrengast (divadelní záznam)

TV seriály

2002 Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
2001 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Bombenspiel (S01E04)
2000 Utta Danella (TV seriál)
1997 Mali (TV seriál)
1996 Big Ben (TV seriál)
Mezi přáteli (S01E03)
1995 Dr. Stefan Frank (TV seriál)
1994 Lutz & Hardy (TV seriál)
1993 Wildbach (TV seriál)
1992 Doktor z hor (TV seriál)
1990 Café Meineid (TV seriál)
Heidi und Erni (TV seriál)
Pension Corona (TV seriál)
1989 Hájovna Falkenau (TV seriál)
Löwengrube (TV seriál)
Peter Steiners Theaterstadl (TV seriál)
1988 Der Schwammerlkönig (TV seriál)
1985 Lindenstraße (TV seriál)
1984 Die Wiesingers (TV seriál)
1983 Weißblaue Geschichten (TV seriál)
1977 Polizeiinspektion 1 (TV seriál)
Starej (TV seriál)
1974 Münchner Geschichten (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)
1969 Königlich Bayerisches Amtsgericht (TV seriál)

Host

TV pořady

1965 Melodien aus Amerika (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky