foto

Steffen Schroeder

  • nar. 16.4.1974 (46 let)
    Mnichov, Bayern, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Krauses Umzug (TV film)
Tonio & Julia - Dem Himmel so nah (TV film)
2019 Der vierte Mann (TV film)
2017 Das Joshua-Profil (TV film)
2013 Die Nonne und der Kommissar - Verflucht (TV film)
2011 Ein Mörderisches Geschäft (TV film)
2010 Bambule (studentský film)
Nanga Parbat
2009 Die Trickser (TV film)
Sněhové pusinky (TV film)
2008 1:0 für das Glück (TV film)
Braams - Kein Mord ohne Leiche (TV film)
Hong Kong (studentský film)
Inga Lindström: Opravdová láska (TV film)
Liesl Karlstadt und Karl Valentin (TV film)
Rudý baron
2007 Místo činu - Anděl pomsty (TV film)
Zajíček bez oušek
2006 Der Untergang der Pamir (TV film)
Emmino štěstí
2005 Die letzte Saison (studentský film)
Kurfrieden (studentský film)
Noch einmal lieben (TV film)
2004 Mann zum Vernaschen, Ein (TV film)
2003 Světlo v temnotách (TV film)
2002 666 - Traue keinem, mit dem Du schläfst!
Der Morgen nach dem Tod (TV film)
Der Tod ist kein Beweis (TV film)
Die Dickköpfe (TV film)
1997 Ausgerastet (TV film)
Stalo se za bílého dne (TV film)
1996 Und keiner weint mir nach
1994 Polizeiruf 110 - Samstags, wenn Krieg ist (TV film)

TV seriály

2020 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Aus der Not (S20E06)
Albtraum für Rossi (S20E05)
Die Falle (S20E04)
další epizody (5)
2019 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Im Auge des Gesetzes (S19E14)
Der Rattenfänger (S19E09)
Ein anständiges Leben (S19E08)
další epizody (15)
2018 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Das Vogelmädchen (S18E15)
Die falsche Muse (S18E14)
Das Chinesische Licht (S18E13)
další epizody (20)
2017 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Einsam (S17E10)
Vaterliebe (S17E09)
Die Brücke (S17E08)
další epizody (16)
2016 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Der Strahl (S16E17)
Der Kanal (S16E16)
Kein Platz für Moral (S16E15)
další epizody (24)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Im Dilemma (S19E33)
2015 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Doppelmord (S15E12)
Der dunkle Feind (S15E11)
Verrat (S15E10)
další epizody (19)
2014 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Kranke Gier (S14E13)
Kleine Geheimnisse (S14E11)
Der einzige Zeuge (S14E10)
další epizody (21)
2013 SOKO: Der Prozess (TV seriál)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Letzter Wille (S13E10)
Messezeiten (S13E09)
Klassenclown (S13E08)
další epizody (25)
2012 Tlusťoch (TV seriál)
Pomatený případ (S04E09)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Getrieben (2:2) (S12E09)
Getrieben (2:1) (S12E08)
Getrieben (1:2) (S12E07)
další epizody (15)
2011 Kriminalista (TV seriál)
Pod tlakem (S06E01)
SOKO Wismar (TV seriál)
Die Frau am Fenster (S08E20)
2010 Vteřiny před vraždou (TV seriál)
2008 Kriminalista (TV seriál)
Noční pták (S03E03)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Gier (S08E05)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Unter großem Druck (S11E26)
2007 Policie Hamburk (TV seriál)
SOKO Wismar (TV seriál)
Tödliche Tulpen (S05E03)
2006 Tierärztin Dr. Mertens (TV seriál)
2005 4 ženy a pohřeb (TV seriál)
Drachentöter (S01E09)
2004 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Herrenrunde (S04E13)
2003 Speciální tým Kolín (TV seriál)
Kobra 11 (TV seriál)
Rodinný gang (S07E08)
2002 Der Elefant - Mord verjährt nie (TV seriál)
Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
Julia - Eine ungewöhnliche Frau (TV seriál)
Eine schwere Entscheidung (S03E13)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
Bella Block (TV seriál)
Bitterer Verdacht (E11)
1998 Poslední svědek (TV seriál)
Siska (TV seriál)
1996 SK Babies (TV seriál)
1992 Stadtklinik (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1977 Starej (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

2006 Hon na císařské křižníky (TV film)

Host

TV pořady

2014 MDR um 4 (TV pořad)
2012 Gefragt - Gejagt (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky