foto

Steffen Schroeder

  • nar. 16.4.1974 (44 let)
    Mnichov, Bayern, Západní Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Das Joshua-Profil (TV film)
2013 Die Nonne und der Kommissar - Verflucht (TV film)
2011 Ein Mörderisches Geschäft
2010 Bambule (studentský film)
Nanga Parbat
2009 Die Trickser (TV film)
Sněhové pusinky (TV film)
2008 1:0 für das Glück (TV film)
Braams - Kein Mord ohne Leiche (TV film)
Hong Kong (studentský film)
Inga Lindström: Opravdová láska (TV film)
Liesl Karlstadt und Karl Valentin (TV film)
Rudý baron
2007 Místo činu - Anděl pomsty (TV film)
Zajíček bez oušek
2006 Der Untergang der Pamir (TV film)
Emmino štěstí
2005 Die letzte Saison (studentský film)
Kurfrieden (studentský film)
Noch einmal lieben (TV film)
2004 Mann zum Vernaschen, Ein (TV film)
2003 Světlo v temnotách (TV film)
2002 666 - Traue keinem, mit dem Du schläfst!
Der Morgen nach dem Tod (TV film)
Der Tod ist kein Beweis (TV film)
Die Dickköpfe (TV film)
2001 Bella Block - Bitterer Verdacht (TV film)
1997 Ausgerastet (TV film)
Stalo se za bílého dne (TV film)
1996 Und keiner weint mir nach
1994 Polizeiruf 110 - Samstags, wenn Krieg ist (TV film)

TV seriály

2013 SOKO: Der Prozess (TV seriál)
2012 Tlusťoch (TV seriál)
Pomatený případ (S04E09)
2011 Kriminalista (TV seriál)
Pod tlakem (S06E01)
2009 Vteřiny před vraždou (TV seriál)
2008 Kriminalista (TV seriál)
Noční pták (S03E03)
2007 Policie Hamburk (TV seriál)
2006 Tierärztin Dr. Mertens (TV seriál)
2005 4 ženy a pohřeb (TV seriál)
2004 Der Elefant - Mord verjährt nie (TV seriál)
SOKO Wismar (TV seriál)
2003 Speciální tým Kolín (TV seriál)
Kobra 11 (TV seriál)
Rodinný gang (S07E08)
2002 Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
1999 Julia - Eine ungewöhnliche Frau (TV seriál)
1998 In aller Freundschaft (TV seriál)
Poslední svědek (TV seriál)
Siska (TV seriál)
1996 SK Babies (TV seriál)
1994 Bella Block (TV seriál)
1992 Stadtklinik (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1977 Starej (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

2006 Hon na císařské křižníky (TV film)

TV pořady

2012 Gefragt - Gejagt (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace