foto

Ingrid Resch

  • nar. 1.6.1935 (83 let)
    Berlín, Německá říše

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Sieben Stunden (TV film)
2015 Mein vergessenes Leben (TV film)
2008 Das Geheimnis des Königssees (TV film)
Unter Verdacht: Brubeck (TV film)
2005 Sladká Rita (TV film)
1984 Don Carlos (TV film)
Modrovous (TV film)
1976 Jalousie, La (TV film)
1971 Kolibri (TV film)
Mitten in der Nacht (TV film)
1969 Goldene Städte (TV film)
Ich bin ein Elefant, Madame
Rotmord (TV film)
1967 Drei Jahre (TV film)
1966 Die venezianische Tür (TV film)
In seinem Garten liebt Don Perlimplin Belisa (TV film)
1965 Ein Ausgangstag (TV film)
Port Royal (TV film)
1963 Der arme Bitos... oder Das Diner der Köpfe (TV film)
1961 In seinem Garten liebt Don Perlimplin Belisa (TV film)
1960 Der Fehltritt (TV film)
1958 Warum sind sie gegen uns?

TV seriály

2011 Frühling (TV seriál)
Hubert a Staller (TV seriál)
2008 Ihr Auftrag, Pater Castell (TV seriál)
2007 Policie Hamburk (TV seriál)
2006 Eine Liebe am Gardasee (TV seriál)
2002 Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
Unter Verdacht (TV seriál)
1989 Mit Leib und Seele (TV seriál)
1982 Büro, Büro (TV seriál)
Stück Himmel, Ein (TV seriál)
1980 I.O.B. Spezialauftrag (TV seriál)
1979 Jauche und Levkojen (TV seriál)
1978 Die unsterblichen Methoden des Franz Josef Wanninger (TV seriál)
SOKO München (TV seriál)
1976 Lobster (TV seriál)
1974 Telerop 2009 - Es ist noch was zu retten (TV seriál)
1972 Butler Parker (TV seriál)
Wir 13 sind 17 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)
1969 Gestern gelesen (TV seriál)
1967 Sherlock Holmes (TV seriál)
1965 Die seltsamen Methoden des Franz Josef Wanninger (TV seriál)
1964 Sherlock Holmes (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace