foto

H. Scott Salinas

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2020 Bankéř
2018 Rust Creek
Soukromá válka
2017 Lovení Snárka
The Ballad of Lefty Brown
The Lost Wife of Robert Durst (TV film)
2016 11:55
Birth of the Dragon
2015 Probuzená posedlost
2012 Between Us
Dead Man's Burden
Millionaire Tour, The
Ready or Not
2009 16 to Life
Tripping Forward
2008 Jen na sex
2007 Permanent Vacation
2005 Yesterday's Dreams
Účastníci kongresu
2004 Latin Dragon
The Divine Emerald

TV seriály

2021 Coyote (TV seriál)
2020 Baghdad Central (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (6)
Bojovník (TV seriál)
Man on the Wall (S02E10)
Enter the Dragon (S02E09)
All Enemies, Foreign and Domestic (S02E08)
další epizody (10)
2019 Bojovník (TV seriál)
If You're Going to Bow, Bow Low (S01E10)
Chinese Boxing (S01E09)
They Don't Pay Us Enough to Think (S01E08)
další epizody (10)
2016 Murder in the First (TV seriál)
Kat's Meow (S03E10)
Rise of the Phoenix (S03E09)
Daddy Dearest (S03E08)
další epizody (10)
2015 Allegiance (TV seriál)
Murder in the First (TV seriál)
Number Thirty Nine (S02E12)
Down Time (S02E11)
Nothing but the Truth (S02E10)
další epizody (12)
2014 The Assets (TV seriál)
2011 Strictly Sexual: The Series (TV seriál)
2007 Head Case (TV seriál)

Dokumentární

2020 Into America's Wild
Lance
The Boy from Medellín
The Most Dangerous Animal of All (TV seriál)
The Truth (E04)
The Discovery (E03)
The Search (E02)
další epizody (4)
2019 Moře stínů
Ztracené zlato 2. světové války (TV seriál)
2018 Obchod (TV seriál)
2017 Bending the Arc
Město duchů
2016 The Ivory Game
When Two Worlds Collide
2015 Země kartelů
2014 Happy Valley
Tales of the Grim Sleeper
2013 Náměstí Tahrír
2012 Elemental
2009 A Thousand Suns
Kids Grow Up, The
2005 51 Birch Street