foto

Norbert Heckner

  • nar. 18.5.1953 (66 let)
    Mnichov, Bayern, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Der Komödienstadel - Ein Garten voll Schlawiner (divadelní záznam)
2013 Der Komödienstadel - A Mordsgschicht (divadelní záznam)
2011 Klarer Fall für Bär (TV film)
2009 Dr. Hope - Eine Frau gibt nicht auf (TV film)
Entführt (TV film)
Mein Nachbar, sein Dackel & ich (TV film)
2008 Utta Danella: Tajemství naší lásky (TV film)
Zwei Zivis zum Knutschen (TV film)
2007 Místo činu - Sen z Au (TV film)
2006 Rettet die Weihnachtsgans (TV film)
Tod einer Freundin (TV film)
2005 Poslední dny Sophie Schollové
2004 Pád Třetí říše
2002 Verlorenes Land (TV film)
2001 Geregelte Verhältnisse
1998 Stürmischer Sommer (TV film)
1997 Eine Herzensangelegenheit (TV film)
Muttertag (TV film)
1994 Lauras Entscheidung (TV film)
1992 Bodlák
1991 Erfolg
1982 Gestern und Morgen (studentský film)

TV seriály

2014 Heiter bis tödlich - Monaco 110 (TV seriál)
2012 Die Chefin (TV seriál)
2011 Hubert a Staller (TV seriál)
2009 Normal is des ned! (TV seriál)
2008 Big Ben (TV seriál)
Bramborový král (S14E05)
Smrt kouzelníka (S14E04)
Strom pokání (S14E03)
další epizody (4)
2007 Big Ben (TV seriál)
Vražda bez oběti (S13E05)
Milostný trojúhelník (S13E03)
Oheň a žár (S13E02)
další epizody (4)
2006 Big Ben (TV seriál)
Smrt kritika (S12E06)
2005 Big Ben (TV seriál)
Santa je mrtvý (S12E05)
Vražda v klášteře (S12E04)
Prvotřídní pohřeb (S12E03)
další epizody (5)
2004 Inga Lindström (TV seriál)
Big Ben (TV seriál)
Zázrak z Wemperdingu (S11E04)
Řád mravní čistoty (S11E02)
Sladké pokušení (S10E03)
2003 Big Ben (TV seriál)
Kandidát na ženění (S10E02)
Oslnivá krása (S10E01)
Třídní sraz (S09E06)
další epizody (5)
2002 Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
Um Himmels willen (TV seriál)
Big Ben (TV seriál)
Cirkusový vzduch (S08E04)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
Big Ben (TV seriál)
Policista v lázních (S07E01)
2000 Utta Danella (TV seriál)
Big Ben (TV seriál)
Ideální svět (S05E02)
Smrtící aféra (S05E01)
Hon (S04E04)
1999 Hausmeister Krause - Ordnung muss sein (TV seriál)
1994 Herbert und Schnipsi (TV seriál)
1993 Wildbach (TV seriál)
1992 Doktor z hor (TV seriál)
Stadtklinik (TV seriál)
1989 Hájovna Falkenau (TV seriál)
1987 Die Hausmeisterin (TV seriál)
1985 Lindenstraße (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1977 Starej (TV seriál)
1974 Derrick (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

2018 Atatürk, otec moderního Turecka (TV film)

Host

TV pořady

2003 Grünwald - Freitagscomedy (TV pořad)
1982 Auf dem Nockherberg (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace