foto

Andrew Drazek

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2020 Nocturne
2019 Foster Boy
2018 I'll Be Watching

TV seriály

2019 Temné léto (TV seriál)
Jízda (S01E02)
Tok lidí (S01E01)
2018 Z Nation (TV seriál)
Welcome to the Newpocalypse (S05E01)
2017 Z Nation (TV seriál)
The Black Rainbow (S04E13)
Return to Mercy Labs (S04E11)
Warren's Wedding (S04E07)
další epizody (4)
2016 Z Nation (TV seriál)
The Siege of Murphytown (S03E12)
Election Day (S03E08)
Escorpion and the Red Hand (S03E04)
2015 Z Nation (TV seriál)
All Good Things Must Come to an End (S02E15)
Corporate Retreat (S02E11)

Režijní filmografie

Filmy

2015 Student Bodies
2009 All American Orgy

TV seriály

2016 Z Nation (TV seriál)
Election Day (S03E08)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky