foto

Josef Thalmeier

  • nar. 1934
    Fahlenbach bei Rohrbach, Bayern, Německá říše

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 Mein Gott, Anna! (TV film)
2007 Das Große Hobeditzn (TV film)
2006 Polizeiruf 110 - Er sollte tot... (TV film)
2003 Unter Verdacht - Eine Landpartie (TV film)
2002 Geschichten aus dem Nachbarhaus - Zugvögel (TV film)
2001 Sama mezi muži (TV film)
Tratsch im Treppenhaus (TV film)
2000 Der Komödienstadel - s’ Herz am rechten Fleck (divadelní záznam)
Geschichten aus dem Nachbarhaus - Pauline & Co. (TV film)
Weißblaue Geschichten (TV film)
1999 Der Komödienstadel - Der Zigeunersimmerl (divadelní záznam)
Der Komödienstadel - Lachende Wahrheit (divadelní záznam)
Případy profesora Capellariho: Ve vlastní věci (TV film)
Schandfleck, Der (TV film)
1998 Die unerwünschte Zeugin (TV film)
1997 Muttertag (TV film)
München ruft (TV film)
1993 Sein letzter Wille (TV film)
Sieben auf einen Streich (TV film)
1992 Tatort - Kainsmale (TV film)
Widerspenstige Viktoria (TV film)
1991 Erfolg
1990 Keep on Running
1987 Chinesen kommen, Die (TV film)

TV seriály

2009 Franzi (TV seriál)
Normal is des ned! (TV seriál)
2004 München 7 (TV seriál)
2003 Big Ben (TV seriál)
Berlínský vzduch (S09E05)
2002 Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
Unter Verdacht (TV seriál)
2001 Sinan Toprak (TV seriál)
1998 Die Verbrechen des Professor Capellari (TV seriál)
Sylvia - Eine Klasse für sich (TV seriál)
1997 Big Ben (TV seriál)
Smrt překupníka (S02E03)
1995 Aus heiterem Himmel (TV seriál)
1994 Anna Maria - Eine Frau geht ihren Weg (TV seriál)
1993 Wildbach (TV seriál)
1991 Im Schatten der Gipfel (TV seriál)
1990 Café Meineid (TV seriál)
Heidi und Erni (TV seriál)
1989 Die schnelle Gerdi (TV seriál)
Hájovna Falkenau (TV seriál)
Löwengrube (TV seriál)
1988 Anwalt Abel (TV seriál)
1986 Irgendwie und sowieso (TV seriál)
Kanal fatal (TV seriál)
1983 Unsere schönsten Jahre (TV seriál)
Weißblaue Geschichten (TV seriál)
1979 Der Millionenbauer (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1977 Polizeiinspektion 1 (TV seriál)
Starej (TV seriál)
1974 Derrick (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Host

TV pořady

2003 Grünwald - Freitagscomedy (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace