foto

Hans Kitzbichler

  • nar. 30.12.1964 (54 let)
    Fürstenzell, Bayern, Západní Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Heimatbühne Bayern - auf Tour: Hotel Mama (divadelní záznam)
2013 Unter Verdacht - Ohne Vergebung (TV film)
Wir haben gar kein' Trauschein (TV film)
2012 Chiemgauer Volkstheater - Altaich (divadelní záznam)
Chiemgauer Volkstheater - Grenzfeuer (divadelní záznam)
Chiemgauer Volkstheater - In den Himmel wollen sie alle (divadelní záznam)
Der Komödienstadel - Lauter Hornochsen (divadelní záznam)
2007 Der Komödienstadel - Die Versuchung des Aloysius Federl (divadelní záznam)
2005 Der Komödienstadel - Der Habererbräu (divadelní záznam)
2004 Der Komödienstadel - Skandal im Doktorhaus (divadelní záznam)
2001 Žofie - malá sestra Sissi (TV film)
2000 Der Komödienstadel - Die Bißgurrn (divadelní záznam)
1999 Der Komödienstadel - Lachende Wahrheit (divadelní záznam)
Gerade Weg, Der (TV film)
Místo činu: Kolín - Temná a světlá stránka (TV film)
Polizeiruf 110 - Kopfgeldjäger (TV film)
1998 Big Ben - Vražda na Jelení hoře (TV film)
1993 Der Komödienstadel - Der siebte Bua (divadelní záznam)

TV seriály

2017 Über Land (TV seriál)
Ein Bauer im Anzug (E03)
Zwei Frauen (E02)
Die Fahrerin (E01)
2011 Hubert a Staller (TV seriál)
2009 Normal is des ned! (TV seriál)
2008 Doktor z hor: Nové příběhy (TV seriál)
Ihr Auftrag, Pater Castell (TV seriál)
2004 München 7 (TV seriál)
Zwei am großen See (TV seriál)
2002 Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
Unter Verdacht (TV seriál)
1998 Tierarzt Dr. Engel (TV seriál)
1995 Šimpanz Charly (TV seriál)
1994 Der König (TV seriál)
Frauenarzt Dr. Markus Merthin (TV seriál)
1992 Chiemgauer Volkstheater (TV seriál)
1989 Hájovna Falkenau (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace