foto

Ruby Rose

  • nar. 20.3.1986 (32 let)
    Melbourne, Victoria, Austrálie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Ruby Rose je ojedinělou a řadou cen poctěnou herečkou, jejíž hvězda rychle stoupá a která se snaží vyhledávat role, jež pro ni budou odpovídající výzvou, aby tak s každým dalším dokončeným projektem povýšila své umění na zcela novou úroveň.

Rose na sebe pozornost diváků poprvé upoutala svou přelomovou rolí v seriálovém hitu stanice Netflix Orange is the New Black. V červnu 2015 debutovala ve třetí sezóně tohoto seriálu v roli Stelly Carlinové, drsné vězenkyně, jež na sebe svým charismatem upoutá pozornost Piper (Taylor Schilling). V roce 2016 Ruby za svůj výkon v tomto seriálu získala cenu SAG v kategorii Výjimečný výkon hereckého týmu v komediálním seriálu. Seriál Orange is the New Black, kritikou vyzdvihovaný především za svou dějovou linii, v níž hrají klíčovou roli ženy, byl několikrát nominován na Zlatý globus a cenu Emmy.

(Falcon)

Herecká filmografie

Filmy

2018 Dundee: The Son of a Legend Returns Home
MEG: Monstrum z hlubin
2017 John Wick 2
Ladíme 3
xXx: Návrat Xandera Cage
2016 Resident Evil: Poslední kapitola
2013 Around the Block

TV seriály

2019 Batwoman (TV seriál)
2016 Orange Is the New Black (TV seriál)
Piece of Sh*t (S04E06)
2015 Dark Matter (TV seriál)
Episode Seven (S01E07)
Orange Is the New Black (TV seriál)
Trust No Bitch (S03E13)
Don't Make Me Come Back There (S03E12)
We Can Be Heroes (S03E11)
další epizody (8)
2013 Mr. and Mrs. Murder (TV seriál)

Dokumentární

2017 Vegan 2017 - a.z.

TV pořady

2017 The 43rd People's Choice Awards (TV pořad)
2015 2015 MTV EMA (TV pořad)
Bitva playbacků (TV pořad)
2011 Ben Elton Live from Planet Earth (TV pořad)
2009 The 7PM Project (TV pořad)
1996 Good News Week (TV pořad)

Hudební videoklipy

2014 Break Free (hudební videoklip)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace