foto

Ruby Rose

  • nar. 20.3.1986 (34 let)
    Melbourne, Victoria, Austrálie

Biografie

Ruby Rose je ojedinělou a řadou cen poctěnou herečkou, jejíž hvězda rychle stoupá a která se snaží vyhledávat role, jež pro ni budou odpovídající výzvou, aby tak s každým dalším dokončeným projektem povýšila své umění na zcela novou úroveň.

Rose na sebe pozornost diváků poprvé upoutala svou přelomovou rolí v seriálovém hitu stanice Netflix Orange is the New Black. V červnu 2015 debutovala ve třetí sezóně tohoto seriálu v roli Stelly Carlinové, drsné vězenkyně, jež na sebe svým charismatem upoutá pozornost Piper (Taylor Schilling). V roce 2016 Ruby za svůj výkon v tomto seriálu získala cenu SAG v kategorii Výjimečný výkon hereckého týmu v komediálním seriálu. Seriál Orange is the New Black, kritikou vyzdvihovaný především za svou dějovou linii, v níž hrají klíčovou roli ženy, byl několikrát nominován na Zlatý globus a cenu Emmy.

(Falcon)

Herecká filmografie

Filmy

2020 Cranston Academy: Monster Zone
2018 Dundee: The Son of a Legend Returns Home
MEG: Monstrum z hlubin
2017 John Wick 2
Ladíme 3
xXx: Návrat Xandera Cage
2016 Resident Evil: Poslední kapitola
2013 Around the Block

TV seriály

2020 Batwoman (TV seriál)
O, Mouse! (S01E20)
A Secret Kept from All the Rest (S01E19)
If You Believe in Me, I'll Believe in You (S01E18)
další epizody (11)
Legends of Tomorrow (TV seriál)
Crisis on Infinite Earths, Part 5 (S05E01)
Arrow (TV seriál)
Crisis on Infinite Earths, Part 4 (S08E08)
2019 Batwoman (TV seriál)
Crisis on Infinite Earths, Part 2 (S01E09)
A Mad Tea-Party (S01E08)
Tell Me the Truth (S01E07)
další epizody (9)
Supergirl (TV seriál)
Crisis on Infinite Earths, Part 1 (S05E09)
The Flash (TV seriál)
Crisis on Infinite Earths, Part 3 (S06E09)
2018 Supergirl (TV seriál)
Elseworlds, Part 3 (S04E09)
The Flash (TV seriál)
Elseworlds, Part 1 (S05E09)
2016 Orange Is the New Black (TV seriál)
Ty hajzle (S04E06)
2015 Dark Matter (TV seriál)
Episode Seven (S01E07)
Orange Is the New Black (TV seriál)
Nevěř žádný děvce (S03E13)
Nenuť mě si pro tebe dojít (S03E12)
Můžeme být hrdinové (S03E11)
další epizody (8)
2013 Mr. and Mrs. Murder (TV seriál)

Dokumentární

2019 REBBL With a Cause - vyp.
2018 Setkání celebrit se zvířaty (TV seriál)
2017 Vegan 2017 - a.z.

Hudební videoklipy

2014 Break Free (hudební videoklip)

Host

TV pořady

2017 The 43rd People's Choice Awards (TV pořad)
2015 2015 MTV EMA (TV pořad)
Bitva playbacků (TV pořad)
2011 Ben Elton Live from Planet Earth (TV pořad)
2009 The 7PM Project (TV pořad)
1996 Good News Week (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

<< 1-20 >>
všichni fanoušci
(55)