foto

Brigitte Walbrun

  • nar. 1954
    Mnichov, Bayern, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 Der Komödienstadel - Alles fest im Griff (divadelní záznam)
2006 Cornwallská romance (TV film)
Der Komödienstadel - Der Prämienstier (divadelní záznam)
2005 Der Komödienstadel - Herzsolo (divadelní záznam)
Der Komödienstadel - Karten lügen nicht (divadelní záznam)
2004 Der Komödienstadel - Der Prinzregentenhirsch (divadelní záznam)
2003 Der Komödienstadel - Das Attenhamer Christkindl (divadelní záznam)
1981 Der Komödienstadel - Spätlese oder Auch der Herbst hat schöne Tage (divadelní záznam)
1980 Der Komödienstadel - Der Strohwitwer (divadelní záznam)

TV seriály

2012 Die Chefin (TV seriál)
2007 Dahoam is Dahoam (TV seriál)
1998 Big Ben (TV seriál)
Smrt na psychiatrii (S03E04)
1995 Verbotene Liebe (TV seriál)
1993 Rosamunde Pilcher (TV seriál)
1992 Stadtklinik (TV seriál)
1990 Café Meineid (TV seriál)

Host

TV pořady

2007 Nachtlinie (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky