foto

Götz Burger

  • nar. 4.6.1947 (71 let)
    Mnichov, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Out of Control
2015 Der Komödienstadel - Paulas letzter Wille (divadelní záznam)
Kripo Bozen - Wer ohne Spuren geht (TV film)
2014 Behinderte Ausländer (studentský film)
2013 Sofiino vítězství (TV film)
2012 Tom Sawyer a jeho kamarádi
2011 Der Komödienstadel - Die Provinzdiva (divadelní záznam)
Der Komödienstadel - Herz ist Gold (divadelní záznam)
2010 Bloch - Verfolgt (TV film)
Svatá země tyrolská
2009 Der Komödienstadel - Verhexte Hex (divadelní záznam)
Nouzové přistání (TV film)
2008 Der Komödienstadel - G’suacht und G’fund’n (divadelní záznam)
Der Komödienstadel - Weiberwallfahrt (divadelní záznam)
Goldene Nazivampir von Absam 2 - Das Geheimnis von Schloß Kottlitz, Der
Villa Jasmin (TV film)
2007 Der Komödienstadel - Alles fest im Griff (divadelní záznam)
Der Komödienstadel - Der Fischerkrieg vom Chiemsee (divadelní záznam)
Der Komödienstadel - Die Versuchung des Aloysius Federl (divadelní záznam)
Die Lawine (TV film)
Svědectví vraždy: Na zdraví! (TV film)
2006 Der Judas von Tirol (TV film)
Der Komödienstadel - Der Prämienstier (divadelní záznam)
2005 Apollonia (TV film)
Der Komödienstadel - Der weibscheue Hof (divadelní záznam)
Der Komödienstadel - Herzsolo (divadelní záznam)
Der Komödienstadel - Kuckuckskind (divadelní záznam)
In einem anderen Leben (TV film)
2004 Der Komödienstadel - Der Prinzregentenhirsch (divadelní záznam)
Der Komödienstadel - Skandal im Doktorhaus (divadelní záznam)
Devátý den
Die Verbrechen des Professor Capellari - Der letzte Vorhang (TV film)
Folle embellie
V údolí ticha (TV film)
2003 Der Komödienstadel - Das Attenhamer Christkindl (divadelní záznam)
Spital in Angst (TV film)
Tauerngold (TV film)
2002 Pan Batignole
Propustka
Santa Claudia (TV film)
2001 ...und plötzlich wird es dunkel in meinem Leben (TV film)
Der Komödienstadel - Heldenstammtisch (divadelní záznam)
1999 Faiseur, Le (TV film)
1997 Faussaires et assassins (TV film)
Lucie Aubracová
Stará známá písnička
1994 Cognacq-Jay (TV film)
Un crime de guerre (TV film)
1993 Pétain
1989 Manon Rolandová (TV film)
1987 Zwei auf der Straße (TV film)
1986 Soldat Richter (TV film)
Un métier du seigneur (TV film)
1972 Gladiatoren (TV film)
Oscar Wilde (TV film)
1970 Atemlos vor Liebe
Schlagzeilen über einen Mord (TV film)
1968 Immer Ärger mit den Paukern
1961 Toller Hecht auf krummer Tour
Unsere kleine Stadt (TV film)

TV seriály

2011 Hubert a Staller (TV seriál)
2010 Maison des Rocheville, La (TV seriál)
2009 Franzi (TV seriál)
Vesnice ve Francii (TV seriál)
Rána z milosti (S02E06)
Riziko smrti (S02E05)
Tvé jméno zní židovsky (S02E04)
další epizody (8)
2008 Zur Sache, Lena! (TV seriál)
Kobra 11 (TV seriál)
Exodus (S12E09)
2006 Stadt Land Mord! (TV seriál)
2005 Speer a Hitler (TV seriál)
2003 Vyšetřovatel (TV seriál)
Der Traum vom Glück (S03E04)
2002 Bloch (TV seriál)
Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
Um Himmels willen (TV seriál)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
2000 Victor - Der Schutzengel (TV seriál)
1999 Kriminálka Kolín (TV seriál)
1998 Die Verbrechen des Professor Capellari (TV seriál)
1993 Wildbach (TV seriál)
1992 Wolffův revír (TV seriál)
1990 Café Meineid (TV seriál)
1985 Lindenstraße (TV seriál)
1984 Caught in a Free State (TV seriál)
Der Fahnder (TV seriál)
1982 Pawlaks - Eine Geschichte aus dem Ruhrgebiet, Die (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1980 Anderland (TV seriál)
1970 Hamburg Transit (TV seriál)
Místo činu (TV seriál)
1969 Der Kommissar (TV seriál)
1965 Die seltsamen Methoden des Franz Josef Wanninger (TV seriál)
1963 Die Karte mit dem Luchskopf (TV seriál)
1962 Die Höhlenkinder (TV seriál)
1958 Sie schreiben mit (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace