foto

Nicolas Jouhet

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Až odejdu (TV film)
2014 Zákeřná pomluva (TV film)
2013 Jeptiška
2012 Zavražděná (TV film)
2011 Avant l´aube
Je m'appelle Bernadette
Ministr
2010 Holiday
2009 Frères de sang (TV film)
2008 Corbeaux, Les (TV film)
Versailles, le rêve d'un roi (TV film)
2007 La clef
2006 Au crépuscule des temps (TV film)
Bratrstvo kamenů
Marie Besnardová: Příběh travičky (TV film)
2005 Lumík
Nuit noire (TV film)
2003 Cette femme-là
Ptačí chřipka (TV film)
2002 Et demain, Paula? (TV film)
Soukromé záležitosti
1998 Le Poulpe
Sám proti všem
1995 Faut pas rire du bonheur
1990 Les enfants volants

TV seriály

2018 Les Bracelets Rouges (TV seriál)
Episode 6 (S01E06)
Episode 3 (S01E03)
Episode 1 (S01E01)
2017 Pátrací oddělení (TV seriál)
Mauvais genre (S11E12)
Dvojí spravedlnost (TV seriál)
Epizoda 5 (S06E05)
2016 La Loi de... (TV seriál)
La Loi de Simon - Des hommes en noir (E01)
2015 La Stagiaire (TV seriál)
La Chair de ma chair (S01E01)
Policajtka Barbie (TV seriál)
Les absents ont toujours tort (S03E04)
2014 Kriminálka Paříž (TV seriál)
Le rat et la danseuse (S09E06)
2013 Les Limiers (TV seriál)
Prédateur (E05)
2012 Trafics (TV seriál)
2010 Nováčci (TV seriál)
Un père et manque (S05E04)
2009 Černá série (TV seriál)
2008 La Cour des grands (TV seriál)
Totožnost neznámá (TV seriál)
2006 Les tricheurs (TV seriál)
2004 Famille d'accueil (TV seriál)
Soupçons (S04E05)
Julie Lescautová (TV seriál)
Soukromá aféra (S13E04)
2003 Komisařka Diana Carrová (TV seriál)
2001 Central nuit (TV seriál)
Detektiv Giordano (TV seriál)
Les redoutables (TV seriál)
2000 Ženská spravedlnost (TV seriál)
1999 Avocats & associés (TV seriál)
Le Prix des sens (S02E04)
1997 Joséphine, ange gardien (TV seriál)
1993 Alice Neversová (TV seriál)

Dokumentární

2008 Vzestup a pád Versailles: Ludvík XIV.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky