foto

Jurij Kovaljov

  • nar. 30.3.1968 (52 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Myšelovka na tri persony (TV film)
2016 Kogda ja brošu piť (TV film)
2007 Belaja strela (TV film)
2002 Antikiller
2001 Sjostry

TV seriály

2020 Socialnaja zaščita (TV seriál)
2019 Podsudimyj (TV seriál)
Episode 6 (E06)
2018 Kanceljarskaja krysa (TV seriál)
Realizacija (TV seriál)
Prochodnaja peška (S01E02)
2017 Kazniť nělzja pomilovať (TV seriál)
Poka smerť ně razlučit (E09)
Melnik (TV seriál)
Most (TV seriál)
Něvskij (TV seriál)
Pokemon (S02E03)
2016 Šaman (TV seriál)
Volk iz odinočki (S03E02)
2015 Beregovaja ochrana 2 (TV seriál)
Čuma (TV seriál)
2014 Inyje (TV seriál)
Svoja čužaja (TV seriál)
Pravo na ošibku (E04)
Morskije ďjavoly. Smerč (TV seriál)
Ložnaja trevoga (S02E16)
Čužoj rajon (TV seriál)
Dilemma (S03E32)
Zachvat (S03E29)
Prigovor (S03E28)
další epizody (7)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Beglyje (S14E26)
2013 Čužoj (TV seriál)
Šef (TV seriál)
Druzja (S02E31)
Prigovor (S02E30)
Raport (S02E27)
další epizody (12)
PPS (TV seriál)
Otcy i děti (S02E10)
Čužoj rajon (TV seriál)
Rešenije (S03E20)
Alibi (S03E19)
Avarija (S03E18)
další epizody (18)
Agent osobogo naznačenija (TV seriál)
Jesť tolko "Mi" (S04E06)
Doznavatěl (TV seriál)
Ugroza (S02E07)
2012 Gruz (TV seriál)
Vremja Sindbada (TV seriál)
Čužoj rajon (TV seriál)
Novyj god (S02E27)
Vera (S02E25)
Mečta (S02E24)
další epizody (14)
Agent osobogo naznačenija (TV seriál)
Starik i merija (S03E06)
Bolšoj kuš (S03E03)
Litějnyj (TV seriál)
Lovuška (S07E03)
2011 Beglec (TV seriál)
Čužoj rajon (TV seriál)
Propaža (S01E24)
Krysa (S01E21)
Čužije (S01E19)
další epizody (14)
Agent osobogo naznačenija (TV seriál)
Krestnyj otěc (S02E04)
Litějnyj (TV seriál)
Vychod dlja geroja (S05E04)
2010 Agent osobogo naznačenija (TV seriál)
Svidětěl (S01E06)
Ženskije mečty o dalnich stranach (TV seriál)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Dorožnoje proisšestvije (S11E13)
2009 Morskije ďjavoly. Suďby (TV seriál)
Okončatělnoje rešenije (S01E03)
2006 Zaščita Krasina (TV seriál)
Opera: Chroniki ubojnogo otděla (TV seriál)
Černyj čulok (S02E10)
2005 Mistr a Markétka (TV seriál)
2004 Mentovskije vojny (TV seriál)
Staršij oborotěň po osobo važnym dělam (S01E01)
2000 Banditskij Pětěrburg (TV seriál)
Episode 7 (S02E07)
Episode 6 (S02E06)
Episode 5 (S02E05)
další epizody (7)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Novyje vejanija (S03E14)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky