foto

Bonnie Tyler

  • nar. 8.6.1951 (67 let)
    Skewen, Wales, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1979 Sacha Show (TV film)

TV seriály

2008 Hollyoaks Later (TV seriál)
1981 Bananas (TV seriál)

Dokumentární

2005 Sylvie Vartan, au rythme du coeur (TV film)

TV pořady

2017 Die Silvestershow mit Jörg Pilawa (TV pořad)
Dieter Bohlen - Die Mega-Show (TV pořad)
2015 Best Time Ever with Neil Patrick Harris (TV pořad)
2014 Ein Kessel Buntes (TV pořad)
2013 Eurovision Song Contest, The (TV pořad)
2010 TOP STAR (TV pořad)
2007 The Graham Norton Show (TV pořad)
2006 Celebrity Duets (TV pořad)
Les Années bonheur (TV pořad)
2004 La chanson de l'année (TV pořad)
Music-hall et compagnie (TV pořad)
Willkommen bei Carmen Nebel (TV pořad)
Zibb (TV pořad)
2002 Bettina S. (TV pořad)
2000 On ne peut pas plaire à tout le monde (TV pořad)
1999 Loose Women (TV pořad)
1996 Never Mind the Buzzcocks (TV pořad)
1990 Night of 100 Stars III (TV pořad)
1972 Kessel Buntes, Ein (TV pořad)
1967 Hits á Gogo (TV pořad)

Hudební videoklipy

1984 Bonnie Tyler - Here She Comes (hudební videoklip)
Bonnie Tyler - Holding Out For A Hero (hudební videoklip)
1983 Bonnie Tyler - Total Eclipse of the Heart (hudební videoklip)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace