foto

Jevgenij Dančevskij

  • nar. 20.8.1950 (68 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Stranniki těrpeňa
2016 Svobodnaja
2015 Poslednij rubež
Sročno vyjdu zamuž
2013 Ubijstvo na 100 millionov
2009 Vozvraščenie mušketěrov, ili Sokrovišča kardinala Mazarini
Zakon obratnogo volšebstva (TV film)
Černý blesk
2007 Marš Tureckogo 4: Dělo Tureckogo (TV film)
1996 Vozvraščenije Broněnosca
1989 A byl li Karotin
1987 Krejcerova sonata
1978 D'Artaňan i tri muškeťora (TV film)
1977 Směšnyje ljudi
1975 Begstvo mistera Mak-Kinli
1974 Odinoždy odin

TV seriály

2019 Kassirši (TV seriál)
2017 Bělovodě. Tajna zatěrjannoj strany (TV seriál)
Otčij bereg (TV seriál)
Sufljor (TV seriál)
2016 Opekun (TV seriál)
Sofija (TV seriál)
Tainstvennaja strasť (TV seriál)
Ženščina bez chuvstva jumora (TV seriál)
2015 Argentina (TV seriál)
Drugoj major Sokolov (TV seriál)
Orlova i Alexandrov (TV seriál)
Točki opory (TV seriál)
Metod Frejda (TV seriál)
Episode 5 (S02E05)
2014 Alchimik. Elixir Fausta (TV seriál)
Cezar (TV seriál)
Jekatěrina (TV seriál)
Praktika (TV seriál)
UGRO. Prostyje parni (TV seriál)
Sila ubežděnija (S05E01)
2013 Angel ili demon (TV seriál)
Durnaja krov (TV seriál)
Kto-to terjajet, kto-to nachodit (TV seriál)
Studija 17 (TV seriál)
Točka vzryva (TV seriál)
Vyžiť posle (TV seriál)
Zemskij doktor. Vozvraščenie (TV seriál)
2012 Bratany 3. Prodolženie (TV seriál)
Dněvnik doktora Zajcevoj (TV seriál)
Grač (TV seriál)
Naučnyj podchod (E08)
Ličnaja žizn sledovatělja Saveleva (TV seriál)
Maryna Rošča (TV seriál)
Pravo na pravdu (TV seriál)
Strasti po Čapaju (TV seriál)
Ubiť Drozda (TV seriál)
2011 Pilot meždunarodnych avialinij (TV seriál)
Sročno v nomer (TV seriál)
Meč samuraja (S03E02)
2010 Děžurnyj angel (TV seriál)
Něvidimki (TV seriál)
Sedina v borodu (E35)
Pobeg (TV seriál)
Vy zakazyvali ubijstvo (TV seriál)
2009 Brak po zaveščaniju (TV seriál)
Advokat (TV seriál)
Sedina v borodu (S06E01)
2005 Viola Tarakanova. V mire prestupnych strastěj (TV seriál)
Urožaj jadovitych jagodok (S02E01)
1987 Námořní kadeti, vpřed! (TV seriál)
1984 Mjortvyje duši (TV seriál)
1976 Krasnoje i čjornoje (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace