foto

Jevgenij Dančevskij

  • nar. 20.8.1950 (69 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Poutníci trpělivostí
2016 Svobodnaja
2015 Poslednij rubež
Sročno vyjdu zamuž
2013 Ubijstvo na 100 millionov
2009 Vozvraščenie mušketěrov, ili Sokrovišča kardinala Mazarini
Zakon obratnogo volšebstva (TV film)
Černý blesk
1996 Vozvraščenije Broněnosca
1989 A byl li Karotin
1987 Krejcerova sonata
1978 D'Artaňan i tri muškeťora (TV film)
1977 Смешные люди!
1975 Бегство мистера Мак-Кинли
1974 Odinoždy odin

TV seriály

2020 Lovuška vremeni (TV seriál)
2019 Kassirši (TV seriál)
2018 Tajny gospoži Kirsanovoj (TV seriál)
Učenik aptěkarja (E19)
2017 Bělovodě. Tajna zatěrjannoj strany (TV seriál)
Otčij bereg (TV seriál)
Sufljor (TV seriál)
2016 Opekun (TV seriál)
Sofija (TV seriál)
Tainstvennaja strasť (TV seriál)
Ženščina bez chuvstva jumora (TV seriál)
2015 Argentina (TV seriál)
Drugoj major Sokolov (TV seriál)
Orlova i Alexandrov (TV seriál)
Točki opory (TV seriál)
Metod Frejda (TV seriál)
Episode 5 (S02E05)
2014 Alchimik. Elixir Fausta (TV seriál)
Cezar (TV seriál)
Jekatěrina (TV seriál)
Praktika (TV seriál)
UGRO. Prostyje parni (TV seriál)
Sila ubežděnija (S05E01)
2013 Angel ili demon (TV seriál)
Durnaja krov (TV seriál)
Kto-to terjajet, kto-to nachodit (TV seriál)
Studija 17 (TV seriál)
Točka vzryva (TV seriál)
Vyžiť posle (TV seriál)
Zemskij doktor. Vozvraščenie (TV seriál)
2012 Bratany 3. Prodolženie (TV seriál)
Dněvnik doktora Zajcevoj (TV seriál)
Grač (TV seriál)
Naučnyj podchod (E08)
Ličnaja žizn sledovatělja Saveleva (TV seriál)
Maryna Rošča (TV seriál)
Pravo na pravdu (TV seriál)
Strasti po Čapaju (TV seriál)
Ubiť Drozda (TV seriál)
2011 Pilot meždunarodnych avialinij (TV seriál)
Sročno v nomer (TV seriál)
Meč samuraja (S03E02)
2010 Děžurnyj angel (TV seriál)
Něvidimki (TV seriál)
Sedina v borodu (E35)
Pobeg (TV seriál)
Vy zakazyvali ubijstvo (TV seriál)
2009 Brak po zaveščaniju (TV seriál)
Advokat (TV seriál)
Sedina v borodu (S06E01)
2007 Marš Tureckogo (TV seriál)
Dělo Tureckogo (S04E01)
2005 Viola Tarakanova. V mire prestupnych strastěj (TV seriál)
Urožaj jadovitych jagodok (S02E01)
1987 Námořní kadeti, vpřed! (TV seriál)
1984 Myortvye dushi (TV seriál)
1976 Красное и чёрное (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky