foto

Joscha Kiefer

  • nar. 8.12.1982 (36 let)
    Müllheim, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Rosamunde Pilcher - Die Braut meines Bruders (TV film)
2015 Der Bergdoktor - Wunschkind (TV film)
Inga Lindström: Děti mé sestry (TV film)
2009 Fleischermeister

TV seriály

2013 SOKO: Der Prozess (TV seriál)
2011 Hubert a Staller (TV seriál)
2004 Inga Lindström (TV seriál)
2002 Um Himmels willen (TV seriál)
1995 Verbotene Liebe (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)

Dokumentární

2014 Nobbie Vazquez (studentský film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky