foto

Milan Dubovský

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

1992 Kaviareň Lýra (TV film)
1988 Jubileum (TV film)
1982 Krkavci (TV film)
1981 Gongo a práčka
1980 Dona Militaria
1979 Na vysokej skale: Múdry blázon (TV film)
1978 Na vysokej skale: Zbojnícka nevesta (TV film)
Višňový sad (TV film)
Zhŕňajova nevesta (TV film)
Ľudská láska (TV film)
1977 Koncert bez ruží (TV film)
1976 Deväť opustených kabeliek (TV film)
Zypa Cupak (TV film)
1974 Prvý deň karnevalu (divadelní záznam)
Rudienka (TV film)
1973 Žobrácke dobrodružstvo (TV film)
1972 Kým kohút nezaspieva
Prelietavka (TV film)
Žiarlivosť (TV film)
1971 Smútok pristane Elektre (TV film)
Žiarlivé ženy (TV film)
1969 Figarov rozvod (TV film)
Nevesta (TV film)
1968 Ceruzka a myš
1967 Kúpalisko pre fakírov
1965 Mŕtvi nespievajú (TV film)
1964 Dundo a tí druhí (TV film)

TV seriály

1977 Jedenáste prikázanie (TV seriál)
1969 Kocúr Máčik a mesiačik (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace