foto

Aloysius Itoka

  • nar. 13.3.1961 (58 let)
    Cavalla, Libérie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Daimonion
Der Schwarze Nazi
2012 Inseln vor dem Wind (TV film)
2006 Místo činu: Smrt z Afriky (TV film)
Zimní cesta
2004 Welcome Home
2003 Big Ben - Berlínský vzduch (TV film)
Jetzt erst recht (TV film)
Když přijdou Vánoce (TV film)
2001 Hand in Hand (TV film)
Polizeiruf 110 - Gelobtes Land (TV film)
2000 Případy profesora Capellariho: Vysněný dům (TV film)
1998 Schlange auf dem Altar (TV film)
1997 Der Kapitän - Zwischen den Fronten (TV film)

TV seriály

2017 Kobra 11 (TV seriál)
Pro lásku všechno (S22E15)
2009 Franzi (TV seriál)
Normal is des ned! (TV seriál)
Schnell ermittelt (TV seriál)
2008 Tag und Nacht (TV seriál)
2007 Policie Hamburk (TV seriál)
2005 Sladká Laura (TV seriál)
2001 Die Anstalt - Zurück ins Leben (TV seriál)
1998 Die Verbrechen des Professor Capellari (TV seriál)
1997 Der Kapitän (TV seriál)
Pobřežní stráž (TV seriál)
1996 Bruder Esel (TV seriál)
1992 Wolffův revír (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
1985 Lindenstraße (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace