foto

Aloysius Itoka

  • nar. 13.3.1961 (59 let)
    Cavalla, Libérie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Daimonion
Der Schwarze Nazi
2012 Inseln vor dem Wind (TV film)
2006 Místo činu: Smrt z Afriky (TV film)
Zimní cesta
2004 Welcome Home
2003 Jetzt erst recht (TV film)
Když přijdou Vánoce (TV film)
2001 Hand in Hand (TV film)
Polizeiruf 110 - Gelobtes Land (TV film)
1998 Schlange auf dem Altar (TV film)

TV seriály

2017 Kobra 11 (TV seriál)
Pro lásku všechno (S23E02)
2009 Franzi (TV seriál)
Normal is des ned! (TV seriál)
Schnell ermittelt (TV seriál)
Rainer Kaufmann (S01E02)
2008 Tag und Nacht (TV seriál)
2007 Policie Hamburk (TV seriál)
2005 Sladká Laura (TV seriál)
2003 Big Ben (TV seriál)
Berlínský vzduch (S09E05)
2001 Die Anstalt - Zurück ins Leben (TV seriál)
2000 Případy profesora Capellariho (TV seriál)
Vysněný dům (E05)
1997 Der Kapitän (TV seriál)
Zwischen den Fronten (S01E04)
Pobřežní stráž (TV seriál)
1996 Bruder Esel (TV seriál)
1992 Wolffův revír (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
1985 Lindenstraße (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

1967 Aktenzeichen XY …ungelöst (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky