foto

Michael Habeck

  • nar. 23.4.1944
    Grönenbach, Bayern, Německá říše
  • zem. 4.2.2011 (66 let)
    Mnichov, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Mord in bester Familie (TV film)
Nord Nord Mord (TV film)
Stadtgeflüster - Sex nach Fünf (TV film)
2009 Nichts als Ärger mit den Männern (TV film)
Vraždy na dožínky (TV film)
2008 Der Sushi Baron - Dicke Freunde in Tokio (TV film)
Ossi's Eleven
2007 Das Große Hobeditzn (TV film)
2005 Pettson a Fiškus - Pettsonův slib
2004 Dva idioti ze Scotland Yardu
Ein Gauner Gottes (TV film)
2003 Mädchen Nr. 1 (TV film)
Weihnachtsmann über Bord! (TV film)
Šprýmař Till
2002 Auch Engel wollen nur das Eine (TV film)
Svatba na venkově (TV film)
2001 Anwalt Abel - Salut, Abel! (TV film)
Eine Hochzeit und (k)ein Todesfall (TV film)
Himmlische Helden
2000 Princové ze snů (TV film)
1999 Asterix a Obelix
Škola smrti (TV film)
1995 Die Sturzflieger
1994 Asterix dobývá Ameriku
1993 Král posledních dnů (TV film)
Texas - Doc Snyder hält die Welt in Atem
1992 Piko a Kolumbus
Wir Enkelkinder
1991 Unter Kollegen (TV film)
1990 Petříkův výlet na měsíc
1988 The Great Escape II: The Untold Story (TV film)
1986 Jméno růže
1985 Seitenstechen
1984 Der Besuch (TV film)
1983 Eisenhans
Lucie, postrach ulice
Martin Luther (TV film)
1982 Blut und Ehre: Jugend unter Hitler (TV film)
Heiße Herz, Das (TV film)
Warum hast du so traurige Augen (TV film)
1979 Cola, láska, čokoláda
1976 Skříňka s jedem
1975 Carmina Burana (TV film)
1974 Goldfüchse
Macbeth (divadelní záznam)
1973 Blitzlicht (TV film)
Macbett (divadelní záznam)
1972 Friß, Pappi, friß! (TV film)
Sie liebten sich einen Sommer
1971 Der Selbstmörder (TV film)
1969 Christoph Kolumbus oder Die Entdeckung Amerikas (TV film)
1968 Bremer Stadtmusikanten, Die (TV film)
1965 Cigalon
Der heimliche Teilhaber (TV film)

TV seriály

2011 Nord Nord Mord (TV seriál)
Donna Leonová (TV seriál)
Das Mädchen seiner Träume (E17)
2009 Franzi (TV seriál)
2005 Big Ben (TV seriál)
Prvotřídní pohřeb (S12E03)
2004 Zwei am großen See (TV seriál)
2003 Vyšetřovatel (TV seriál)
Absender unbekannt (S03E05)
2002 Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
Timm Thaler (TV seriál)
2001 Zwei Engel auf Streife (TV seriál)
2000 Geisterjäger John Sinclair (TV seriál)
Utta Danella (TV seriál)
Kobra 11 (TV seriál)
Tajemná moc (S04E09)
1999 Klemperer - Ein Leben in Deutschland (TV seriál)
1998 Siska (TV seriál)
1997 Lexx (TV seriál)
Giga Shadow (S01E04)
Big Ben (TV seriál)
Smrt na turné (S02E02)
Kobra 11 (TV seriál)
Ztracená dcera (S02E06)
1996 Das glückliche Leben des Günter Kastenfrosch (TV seriál) - vyp.
Große Freiheit (TV seriál)
Lukas (TV seriál)
1995 Gegen den Wind (TV seriál)
Inspektor Balko (TV seriál)
Räuber mit der sanften Hand, Der (TV seriál)
1994 Die Wache (TV seriál)
Ve jménu zákona (TV seriál)
1992 Sauerkraut (TV seriál)
1990 Hotel Paradies (TV seriál)
1989 Hájovna Falkenau (TV seriál)
1988 Anwalt Abel (TV seriál)
Kdo je Bourne? (TV seriál)
Die Schwarzwaldklinik (TV seriál)
Eine starke Frau (S03E11)
1987 Der Elegante Hund (TV seriál)
Eurocops (TV seriál)
1986 Rette mich, wer kann (TV seriál)
1985 Lindenstraße (TV seriál)
1984 Der Fahnder (TV seriál)
1982 Bekenntnisse des Hochstaplers Felix Krull (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
Silas (TV seriál)
1980 Anderland (TV seriál)
Der Andro-Jäger (TV seriál)
1979 Der Ganz normale Wahnsinn (TV seriál)
Doktor Puclík (TV seriál)
Timm Thaler (TV seriál)
1978 Fast wia im richtigen Leben (TV seriál)
1977 Starej (TV seriál)
1976 Der Anwalt (TV seriál)
1975 Eine ganz gewöhnliche Geschichte (TV seriál)
1974 Münchner Geschichten (TV seriál)
Telerop 2009 - Es ist noch was zu retten (TV seriál)
1973 Lokaltermin (TV seriál)
Rappelkiste (TV seriál)
Sesamstraße (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)
1969 Der Kommissar (TV seriál)

Dokumentární

2011 Kouzlo Laurela a Hardyho (TV film)
1994 Žijící Buddha - vyp.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace