foto

Jošiko Kuga

  • nar. 21.1.1931 (87 let)
    Tokio, Japonsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2000 Kawa no nagare no you ni
1997 Toki o kakeru shôjo
Tokyo biyori
1994 119
1993 Sora ga konnani aoi wake ga nai
1992 Okoge
1991 Muno no hito
1989 226
Godzilla vs. Biollante
Sora to umi wo koete (TV film)
1969 Dny a měsíce
1966 Káčan to džúičinin no kodomo
1964 Zoku Haikei Tennó heika-sama
Šikonmadó: Ótacumaki
1962 Futari de aruita iku haru aki
Kamome ga tonde
Sanga ari
1961 Haitoku no mesu
Onna kazoku
Zero no šóten
Ósakadžó monogatari
1960 Haru no jume
Krutý příběh mládí
1959 Dobrý den
Kazabana
Kjó mo mata kakuteari nan
1958 Jagjú bugeičó: Sórjú hiken
Kisecufú no kanata ni
Kono ten no nidži
Květ rovnodennosti
1957 Banka
Jagjú bugeičó
Kiiroi karasu
Seigiha
1956 Džošú to tomo ni
Jújakegumo
Taijó to bara
1955 Ai sureba koso: Daippa – Hanauri musume
Asunaro monogatari
Ašita no kófuku
Mune jori mune ni
Musuko no endan
Nový příběh rodu Taira
Okatte no hanajome
Uruwašiki saigecu
1954 Aku no tanošisa
Kaze tačinu
Kono hiroi sora no dokoka ni
Okuman čódža
Onna no sono
Uwasa no onna
1953 Bratr a sestra
Koibumi
Nigorie
Saikai
Senkan Jamato
Či no hate made
1952 Ano te kono te
Nagasaki no uta wa wasuredži
1951 Dorei no mači
Idiot
Mesu inu
1950 Guntó nanbansen
Ikari no machi
Mata au hi made
Obraz paní Juki
Satsujinsha no kao
1949 Bosu
Džakoman to Tecu
Rinči
不良少女
1948 Opilý anděl
Waga ai wa jama no kanata ni
1947 Haru no mezame
Joccu no koi no monogatari
Ongaku gonin otoko

TV seriály

1993 課長サンの厄年 (TV seriál)
1990 Bujinesuman no chichi yori musuko e no 30-tsuu no tegami (TV seriál)
1987 プロゴルファー祈子 (TV seriál)
1986 Inoči (TV seriál)
1982 Kurumi no heya (TV seriál)
1976 Hi no miči (TV seriál)
1974 Kacu Kaišú (TV seriál)
Kareinaru ičizoku (TV seriál)
1967 Tabiji (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace